null Beeld

Gina’s short travel bucketlist

Journalist en oprichter van online magazine The Unpublished Gina Pesulima houdt je elke week op de hoogte van de laatste beauty- en traveltrends. Volg haar ook via Instagram!

Redactie Libelle.nl

2015, een nieuw jaar; nieuwe kansen, nieuwe dromen. En in mijn geval nieuwe reizen. Ze zeggen niet voor niets the world is your oyster, al is-ie ook weer niet zo klein. Dus wie ergens wil komen, moet keuzes maken (niet mijn sterkste punt!). Enfin, ik droomde mijn short travel bucketlist bij elkaar.

null Beeld


Alleen op reis

Wat: Overal waar mijn reiscompas mij heenleidt.

Waar: Eerste stop: Indonesië. Het land waar ik dit voorjaar twee maanden doorheen ga reizen. Om vervolgens met m’n bilpartij te eindigen op het strand van Bali.

Waarom: Omdat alleen reizen je in vele aspecten verrijkt, naar horen zeggen. Je kan je eigen plannen uitstippelen, ontmoet veel sneller nieuwe mensen en leert een bestemming echt op je duimpje kennen. Allemaal op jouw manier én in jouw tempo. Wauw, dat klinkt als muziek in de oren. Ik kan niet wachten.

Een wereldstad bezoeken

Wat: Rotterdam.

Cmd+Click to follow link" href="http://time.com/3640728/best-places-travel-2015/">Time Magazine tipt onze havenstad als wereldplek die je in 2015 moét bezoeken. Een wereldstad in eigen land. Bofkonten!

Waar: Om de hoek voor ons Nederlanders.

Waarom: Omdat rauw Rotterdam in ontwikkeling is. En ik er familie heb wonen die ik té weinig zie.

Naar een alles-in-één bestemming

Wat: Zuid-Afrika, het land dat a-l-l-e-s heeft (als de verhalen waar zijn), en waar ik dit jaar heen wil.

Waar: Ten zuiden van Afrika. Op pak ‘m beet zestien uur vliegen. Heus, je moet er wel wat voor hebben.

Waarom: Omdat je er de zon en de zee hebt, maar er tegelijkertijd ook je culturele hart kunt ophalen, één kan worden met de natuur (en een wild dier als je gelukt hebt?) en jezelf tonnetje rond kan eten. Zuid-Afrika: liever gisteren dan vandaag…

Ik trek aan de digitale bel zodra er een ‘to do’ is afgevinkt!

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden