Gratis online marktplaats voor zelfgemaakte producten

Volgens mij ben ik niet de enige die zijn/haar huis niet wil inrichten met alleen maar spullen die de buren of overburen ook in huis hebben kunnen staan. Omdat het bijna overal verkrijgbaar is. Of omdat het op dit ogenblik ‘hip’ is. Ik heb namelijk niet zoveel met massa productie. Ik schilder en plak dus wat af hoor, in en om het huis. En dat maakt het huis alleen maar meer een ‘thuis’.

En wat betreft kadootjes geven: ik vind het altijd erg leuk om een speciaal kadootje te zoeken. Die apart is, of die gewoon heel erg goed bij iemand past. Omdat een kadootje met aandacht altijd leuker is dan een kadootje uit een schap pakken in een grote winkel.

Ik en mijn zus dachten: dat hebben vast meer mensen! Vandaar dat we het tijd vonden dat er een soort online marktplaats kwam specifiek voor alleen maar handgemaakte producten. Belangrijke pijler: het moet gratis. Want mensen die hun zelfgemaakte producten willen verkopen, hoeven daar niet nog eens advertentiekosten voor te betalen. Eindelijk is het zover: we hebben een site opgezet: www.metdehand.nl. Ons doel is om kopers en verkopers van zelfgemaakte producten bij elkaar te brengen. En dat meer mensen dan alleen wij twee er behoefte aan hebben, is ons wel duidelijk nu. Er zijn veel mensen die hun zelfgemaakte spullen op onze site hebben gezet en veel mensen nemen ook een kijkje op onze site.

Kijk zelf ook eens op onze site! Je vindt er unieke mooie zelfgemaakte spullen.

Veel plezier!

Groeten, Henriette en Wendy Klein

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden