null Beeld

Heb jij een moeder van goud? Vertel het ons en win een mooi pakket!

Onze mama's zijn superbelangrijk in ons leven. Maar zetten we ze wel vaak genoeg in het zonnetje? Procter & Gamble vindt van niet en lanceert daarom de 'Bedankt, Mam'-campagne.  Wij zijn erg benieuwd waar jij jouw moeder graag voor wilt bedanken. En wie weet wint zij dan wel een  pakket vol mooie producten.

onze Commerciële Redactie

Libelle samen met Procter & Gamble

Eén ding is zeker: van onze mams houden we allemaal. Voor alles wat zij voor ons heeft gedaan en voor alle keren dat ze zonder morren voor ons klaar stond. Ook topsporter Ranomi Kromowidjodjo heeft veel te danken aan haar moeder: ze beleefde een heerlijk zorgeloze jeugd en leerde van haar dat je altijd jezelf moet blijven. En natuurlijk krijgt ze van haar moeder ook alle steun in haar zwemcarrière. Wij kunnen wel 100 redenen bedenken om onze moeders te bedanken, maar deze 6 redenen herkent iedere dochter vast en zeker:

  1. Ze begrijpt je door en door. Je hoeft geen woord te zeggen en ze weet al wat jou dwarszit.
  2. Ze beschermt je, al vanaf de dag dat je geboren werd.
  3. Je moeder luisterde vroeger naar jouw diepste geheimen en vertelde ze vooral niet door aan je vader!
  4. En ze geeft je tot op de dag van vandaag waardevolle adviezen.
  5. Alle rollen die ze met verve in jouw leven vervult: beste vriendin, mentor, dokter maar vooral moeder!
  6. En natuurlijk luistert ze altijd geduldig naar jouw verhalen én je frustraties.

Moeder van goud

Ranomi Kromowidjodjo heeft een hele goede relatie met haar moeder. Daarom 11 april in het Olympisch Stadion bekend gemaakt dat zij dit jaar het gezicht is van de 'Bedankt, Mam'-campagne van Procter & Gamble. In de mini-documentaire 'Het grootbrengen van een Olympisch atleet' vertellen Ranomi en haar moeder over hun warme band.

Benieuwd naar meer? Volg #bedanktmam op social media en kom te weten waarvoor Ranomi haar moeder nog meer bedankt.

Bedankt mam + win!

Wil jij, net als Ranomi, je moeder bedanken? Vertel ons dan waarom jij een moeder van goud hebt en win een mooi pakket voor jouw moeder! Het pakket bevat: Oral-B Luxe 3D White Perfection tandpasta, Gillette Proshield razor, Dreft Platinum Lemon handafwas, Always Normal Plus pads, Head & Shoulders 2 in 1 for Men (voor je vader!), Olaz Total Effects featherweight en Ariel Pods 3 in 1. Ook leuk, bedank jouw moeder op social media met de #bedanktmam.

null Beeld
Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden