Koen L25 Beeld Libelle
Koen L25Beeld Libelle

PREMIUMKoen

Het draait niet altijd om de sex, maar ik heb nog nooit zo genoten als met Loretta

Koen en Loretta leren elkaar steeds beter kennen. Het lijkt er zelfs op dat ze haar hart openstelt voor haar minnaar.

RedactieLibelle

Dat ik niet meteen in ben gegaan op Loretta’s verleidingen, maar haar gedwongen heb een gewoon eens te praten, heeft wonderen gedaan. Haar defensieve houding, haar latente agressie, haar aannames dat ik een schoft zou zijn, alles lijkt als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik weet inmiddels dat angst en achterdocht hardnekkig zijn, dus dat het zo weer kan oppoppen, maar kennelijk heb ik de juiste knoppen bij haar gevonden om haar kalm te krijgen en haar vertrouwen te winnen.

Ongecompliceerd

Het gekke is dat ik nu zelf ook pas echt kan ontspannen. Zo’n nieuwe relatie is ook voor mij ook een risico. Ik ben toch op een leeftijd dat ik mijn tijd niet wil investeren in iemand die het niet waard blijkt te zijn. Of omgekeerd: dat iemand mij uiteindelijk niet ziet zitten. Anyway, momenteel genieten we ons suf en ik hopelijk blijft dit zo. Ongecompliceerd, gezellig en lekker. Nee, het draait niet altijd om de sex, maar ik heb er nog nooit zo van genoten als met Loretta. Ze is zo’n goede minnares dat ik me afvraag hoe ik al die jaren heb kunnen denken dat het met Maud perfect was. Het is het verschil tussen een kabbelend kano tochtje, en wildwater rafting.

Regelmatig breng ik Loretta naar haar werk, en dan blijf ik nog even hangen bij die oudjes. Babs is inmiddels niet meer zo opdringerig en het idee dat ik haar man zou zijn is weer uit haar gedachten verdwenen. Gelukkig maar. Ze kijkt me nu vaak heel afwezig aan als ik binnenkom en als ik dan uitleg dat ik het ben, knikt ze met een priemende blik. Zo van, je hoeft mij niks te zeggen, ik heb jou door. De laatste keer toen ik zei: “Hi Babs, ik ben het, Koen” zei ze: “Koen, maak je mijn schoen?” Waarop Loretta met een zware stem antwoordde: “Ja juffrouw dat zal ik dadelijk doen!”

Commotie

Kennelijk is het een kinderversjes dat ze vaak met de bewoners doet. Een aantal van hen begon meteen mee te doen. “Dag Koen. Dag juffrouw zonder schoen”, zo eindigde het versje. “Maar ik ben Koen!” zei ik met gespeelde verontwaardiging tegen Loretta. “Niet jij!” Deze opmerking leidde tot commotie, en Loretta speelde het spel meteen mee. “Ben jij Koen? Je ziet er helemaal niet uit als Koen.”

“O jawel hoor. Ik ben echt Koen!”

“Dan wil ik eerst een zoen!” rijmde Loretta. Na mijn zoen op haar wang, zei ze” “Ja, dat is een zoen van een Koen.” Daarna gierden die oudjes het uit. En precies op dat moment kwam Maud de woonkamer binnen.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden