null Beeld

‘Hij is het mooiste wat mij ooit is overkomen’

Begin november plaatste Libelle een oproep; wie heeft er volgens jou een bloemetje verdiend? De reacties stroomden binnen. Het verhaal van Sharon ontroerde ons enorm. Zij wilde haar verloofde een boeket bezorgen. Ze heeft Timo het schitterende boeket van Fleurop inmiddels overhandigd. Hij heeft het dubbel en dwars verdiend.

onze Commerciële Redactie

Libelle samen met Fleurop

“Timo is een geweldige man”, vertelt Sharon. “Hij is puur, lief, grappig, kalm, sterk, slim en recht door zee. Timo heeft rust in mijn leven gebracht. Ik kan veel wikken en wegen en soms uren wakker liggen om iets. Als ik het dan met Timo bespreek dan luistert en reageert hij vaak met zoveel logica dat de onzekerheid die ik over een onderwerp heb verdwijnt of heel wat minder wordt.”

Huwelijk

Daar kan ze wel een voorbeeld van geven. “Toen hij mij ten huwelijk vroeg was ik eerst blij en kon ik mijn geluk niet op, maar opeens komt dan de onzekerheid: 'wil je echt nu trouwen met mij en waarom met mij?' Timo keek mij toen aan, lachte geruststellend, pakte mijn gezicht en zei: 'Schat, natuurlijk wil ik met je trouwen. Het komt allemaal goed.' Er is geen twijfel in zijn handelingen of woorden en toch blijft hij bescheiden. Voor mij is het heerlijk dat ik op hem kan bouwen en dat hij met liefde voor mij handelt.”

Eerste kindje

Het stel verwacht binnenkort hun eerste kindje, maar Sharon is al 'bonusmoeder' van Timo's zoon Dani. “Dani en ik werden eerst maatjes voordat ik mij met de opvoeding bemoeide. Langzaam maar zeker nam ik ook een deel van de zorg voor hem op mij. Dani accepteerde het en liet mij toen in zijn leven en ik kreeg de plek naast zijn vader. Timo mist hem vaak als hij er niet is, maar dan herinner ik hem eraan dat hij er weer snel is en probeer ik hem op te fleuren.”

Ook bloemen geven?

Wil jij ook iemand een goed gevoel bezorgen? Verras met een mooi boeket! Op fleurop.nl doe je inspiratie op en kun je meteen bestellen. Als je dat voor 14.00 uur doet, wordt jouw bos bloemen dezelfde dag nog bezorgd! Je kunt je natuurlijk ook laten adviseren door de Fleurop bloemist. Met 1.100 winkels is er altijd één bij jou in de buurt. De bloemist maakt elk boeket speciaal op bestelling klaar en overhandigt de bloemen persoonlijk aan degene die jij wilt verrassen. Die kan er ten minste 7 dagen van genieten, want dat is de garantie die geldt voor ieder boeket dat Fleurop bezorgt.

Kijk voor meer informatie en het totale aanbod op Fleurop

null Beeld

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden