null Beeld

Hoofdredacteur van het jaar!

Libelle Admin

Daarmee laat ze o.a. Hilmar Mulder en Linda de Mol & Jildou van der Bijl achter zich.

De jury is lovend over haar:

“Initiatief nemen is lovenswaardig, maar het succes van een merkversterkend evenement verversen, levend houden en uitbouwen is de kunst. Zo is en blijft de Libelle Zomerweek een daverende hit, ook omdat Franska Stuy als een kloek waakt over haar eigen nest met gouden eieren. De persoonlijk bijdrage en invloed op het uitgeefbeleid, een belangrijk criterium in de verkiezing Hoofdredacteur van het Jaar, acht de jury onomstotelijk bewezen. Franska Stuy heeft een volgende stap gezet in de functie van het hoofdredacteurschap. Hoe houd ik mijn blad op de rit? Dat vereist inzicht, een lange termijnvisie en inlevingsvermogen in wie de Libelle-lezeres echt is.”


Gefeliciteerd!

De hele redactie is super trots om elke week samen met Franska een prachtig blad te maken. Ze heeft de prijs dan ook meer dan verdiend! Gefeliciteerd Franska! Op nog vele mooie Libelle-jaren.

Juryrapport

Wilt u het gehele juryrapport lezen? Download hier het rapport (pdf). Onderstaande foto’s zijn genomen tijdens de uitreiking op het tijdschriftengala.

null Beeld
null Beeld
Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden