null Beeld

Horoscoop: de Steenbok moet deze week verstandig met geld omgaan

De kans is groot dat de Leeuw deze week ondoordacht handelt. Concentreer jezelf goed en durf ook hand in eigen boezem te steken. De Ram heeft haar zaakjes op orde en geniet van wat ze doet. 

Online redactie Libelle

Meer weten over jouw weekvoorspelling? Bekijk dan jouw persoonlijke Numeroscoop hier.

Van 27 april tot en met 3 mei 2020.

Stier

21-4 t/m 20-5

Het is een onrustige tijd voor de Stier, maar dat hoeft niet vervelend te zijn. Het is ook mogelijk om je voordeel te doen met de veranderingen die zich aandienen. Blijf in elk geval in gesprek met mensen die je vooruit kunnen helpen. Wie dat zijn, ontdekt je door met zo veel mogelijk mensen contact te hebben.

Tweelingen

21-5 t/m 21-6

Wat de Tweeling ook doet deze week, het gebeurt op zo’n manier dat het wel succesvol móet zijn. Soms bent je gehaast en wil je snel door naar het volgende onderwerp. Deze week lukt het echter om dingen niet alleen snel maar ook grondig te doen én om op de details te letten. Dat is een mooie combinatie.

Kreeft

22-6 t/m 22-7

Het gaat deze week beter met de Kreeft. Doordat je rustiger en tevredener bent, wordt het ook weer leuk om plannen voor de toekomst te maken. Vooral omdat dit niet meer voortkomt uit de behoefte om te vluchten, maar juist vanuit het gevoel dat je constructief wilt bouwen aan iets waaraan je al eerder bent begonnen.

Leeuw

23-7 t/m 22-8

Het risico bestaat dat de Leeuw nu ondoordacht handelt. Je hoofd is er niet bij en dan kan het zomaar fout gaan. Mocht dit gebeuren, dan heb je bovendien de neiging om anderen de schuld te geven. Het zou een mooie week kunnen worden, mits je jezelf beter concentreert en ook de hand in eigen boezem durft te steken.

Maagd

23-8 t/m 22-9

De Maagd zit vol plannen, maar het zal niet meevallen om ze allemaal te realiseren. Normaal gesproken ben je nuchter en praktisch, nu laat je jezelf eerder door enthousiasme leiden. Een gebrek aan gezond realisme kan een domper zetten op de onderneming. Probeer wel enthousiast te blijven, die plannen zijn leuk genoeg.

Weegschaal

23-9 t/m 22-10

De Weegschaal trekt zich bij voorkeur een beetje terug wanneer mensen woorden met elkaar lijken te hebben. Alles om niet midden in zo’n meningsverschil te belanden. Het is in deze tijd beter om erbij te blijven. Mensen laten zo hun ware gezicht zien en het is leerzaam om te kijken hoe anderen met onenigheid omgaan.

Schorpioen

23-10 t/m 21-11

Er broeit iets in de Schorpioen. Je staat op het punt om een bijzondere ontdekking te doen, maar dat gebeurt nog net niet. Dit uitstel kan enige frustratie opleveren, waardoor je misschien uithaalt naar anderen. Maar het kan ook zorgen voor concentratie en inspiratie. Je kunt zelf kiezen hoe je jezelf wilt opstellen de komende tijd.

Boogschutter

22-11 t/m 20-12

De Boogschutter zoekt momenteel naar manieren om haar zin door te drijven. Sommige zaken zijn nu eenmaal té belangrijk om anderen voor te laten gaan. De vraag is niet zozeer óf je assertief moet zijn, want dat is inderdaad nodig, maar hóe dit aan te pakken. Dat kan met pit, maar vergeet ook de kracht van charme niet.

Steenbok

21-12 t/m 19-1

Ook deze week is het voor de Steenbok verstandig om voorzichtig met geld om te gaan. Lukt het om zelf de hand op de knip te houden, kijk dan ook eens naar het uitgavenpatroon van je partner. Het is niet nodig om er ruzie over te maken, maar probeer samen een plan te maken om hier en daar toch wat te bezuinigen.

Waterman

20-1 t/m 18-2

Als het om spelletjes gaat, is de Waterman altijd uit op de winst. In het werk ben je meestal veel minder fanatiek, terwijl het verstandig zou zijn om op dit gebied juist iets competitiever te zijn. Dit betekent misschien wel dat je niet altijd tegen iedereen even vriendelijk kunt zijn, maar dat moet dan maar.

Vissen

19-2 t/m 20-3

Is het deze week nodig om met iemand samen te werken, dan bestaat de kans dat je meer doet dan de ander. Dat is niet meteen een probleem, de Vissen heeft over het algemeen veel voor een ander over en wil best een oogje dichtknijpen. Maar er zijn grenzen. Zorg er dus voor dat de ander ook zijn steentje bijdraagt.

Ram

21-3 t/m 20-4

Het moet raar lopen wil niet alles naar wens gaan in het leven van de Ram. Je hebt je zaakjes op orde en geniet van de dingen die je doet. Dat is waarschijnlijk heel veel, want je beschikt nu over veel energie en bent geneigd om steeds meer te gaan doen. Hoe leuk ook, houd het in je eigen belang allemaal wel behapbaar.

Voorspellingen door: Renée Maas

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden