null Beeld

Horoscoop: Kreeft gaat een betere financiële tijd tegemoet

Er zijn positieve ontwikkelingen in de carrière van de Schorpioen. Focus op de mooie mogelijkheden die zich aandienen. De Boogschutter kan te maken krijgen met verlate voorjaarsmoeheid. 

Online redactie Libelle

Meer weten over jouw weekvoorspelling? Bekijk dan jouw persoonlijke Numeroscoop hier.

Van 11 mei tot en met 17 mei 2020

Stier

21-4 t/m 20-5

Deze week komt er weer schot in de dingen die de Stier wil doen. Dat wil zeggen, zolang je ervan uitgaat dat je ze zelf doet. Wacht niet op partner of familie, want die hebben zo hun eigen dingen waarmee ze bezig zijn. Aan het begin én aan het einde van de week schiet het lekker op.

Tweelingen

21-5 t/m 21-6

Het kan voor de Tweelingen deze week nodig en nuttig zijn om de relatie met iemand in de directe omgeving aan te scherpen. Soms moeten er dingen worden gezegd die misschien niet leuk zijn, maar wel duidelijk maken wat er speelt. Daarna kunnen jullie weer met een schone lei beginnen.

Kreeft

22-6 t/m 22-7

Er komen nieuwe plannen en projecten aan voor de Kreeft. Erg leuk en stimulerend, hoewel dat aan het begin van de week nog niet zo lijkt. Wees niet ongeduldig, voor je het weet, zit u tot over je oren in de nieuwe activiteiten. Financieel staat de boel nu nog even stil, maar het geld gaat straks ook stromen.

Leeuw

23-7 t/m 22-8

De Leeuw lijkt deze week de bokkenpruik op te hebben. Ze komt humeurig, snel beledigd en ongezellig over. Zelf vind je dat je charmant en hartelijk bent, met in elk geval het hart op de juiste plek. Dat laatste klopt, voor de rest ligt de waarheid ergens in het midden.

Maagd

23-8 t/m 22-9

De Maagd zal komende periode wat tegenwind ervaren. Ook zal duidelijker worden wat écht belangrijk is en de moeite waard om voor te vechten. Inspanningen worden beloond, Maagd. Misschien niet meteen, maar na verloop van tijd zal blijken dat alle moeite niet voor niets is.

Weegschaal

23-9 t/m 22-10

Zaken die moeten, vindt de Weegschaal niet leuk en dingen die wel leuk zijn, zou de Weegschaal eigenlijk niet moeten doen. Lastig, maar is het echt zo erg om soms iets minder leuks te doen? Verzin beloningen voor elke vervelende klus. Als je opschiet, blijft er echt genoeg tijd over voor de leuke dingen.

Schorpioen

23-10 t/m 21-11

Op het werk gaat het de Schorpioen meezitten. Er gaan nieuwe deuren open voor Schorpioenen die het gevoel hadden niet echt vooruit te komen. Blijf niet hangen in negatieve gevoelens over collega’s die dwarslagen, maar focus op de mooie mogelijkheden die zich nu aandienen.

Boogschutter

22-11 t/m 20-12

De Boogschutter kan te maken krijgen met verlate voorjaarsmoeheid. Zeker Boogschutters met een weinig gevarieerde baan, hebben de behoefte de sleur te doorbreken en overwegen misschien zelfs ontslag te nemen. Of dat slim is? Kijk of er andere manieren zijn die een gevoel van vrijheid geven.

Steenbok

21-12 t/m 19-1

De Steenbok die op een promotie wacht of onlangs heeft gesolliciteerd, kan goed nieuws krijgen. Dit is een periode waarin zich goede kansen aandienen. Het enige wat de Steenbok in de weg kan zitten, is een (te) gereserveerde opstelling. Laat gerust iets meer van jezelf zien.

Waterman

20-1 t/m 18-2

Deze week voelt de Waterman zich heerlijk ontspannen. Dat kan komen doordat er net een moeilijke klus is geklaard, maar misschien is er niet eens een duidelijke reden voor. Je voelt jezelf in elk geval prettig en positief gestemd. Wat weer helpt in de omgang met mensen die normaal gesproken spanning opleveren.

Vissen

19-2 t/m 20-3

De Vissen gaat een periode tegemoet waarin ze over veel energie beschikt. Dat zorgt ervoor dat ze zich steeds sterker voelt. De Vissen is daardoor beter opgewassen tegen klussen die ze eerder uit de weg ging. Je bent in staat voor jezelf op te komen en dat is prettig om te merken.

Ram

21-3 t/m 20-4

Het zit de Ram op verschillende fronten mee in deze periode. Van plotseling goed nieuws tot goede dingen zich in een geleidelijk tempo ontwikkelen. Dit is een tijd waarin Rammen plezier in het leven kunnen hebben. Zowel in haar eentje, met dingen die zij zelf leuk vindt, als samen met anderen.

Voorspellingen door astroloog Renée Maas

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden