null Beeld

Horoscoop: Schorpioen, laat je niet verblinden door schone schijn

Het wordt een goede week voor de Maagd. Alles, zelfs de kleine dingetjes, lijken deze week mee te zitten. Voor de Weegschaal is dat overigens een ander verhaal. Zij zit deze week in de put. 

Online redactie Libelle

Vissen

19-2 t/m 20-3

Er gebeurt veel in het leven van de Vissen. Aan het begin van de week kan dat wat stress geven, maar daar komen al gauw opwinding en blijdschap voor in de plaats. Soms zou je willen dat er meer uren in een dag zaten, zo veel is er te doen en beleven.

Ram

21-3 t/m 20-4

De Ram heeft veel energie én de behoefte zich te bewijzen. Misschien werk je keihard zodat anderen je kwaliteiten zien of ga je steeds discussies aan om gelijk te krijgen. Maar het is natuurlijk ook niet de bedoeling dat anderen maar 'ja' zeggen om ervan af te zijn.

Stier

21-4 t/m 20-5

Het is een mooie tijd voor de Stier in de liefde, maar ook op het creatieve vlak. Je kunt vooruitkomen op het werk en het contact met andere mensen is aangenaam. Sommige van hen doen hun uiterste best om je een dienst te bewijzen.

Tweelingen

21-5 t/m 21-6

Het doet de Tweelingen goed om buiten actief te zijn en frisse lucht in te ademen. Daar krijg je energie van, en die is meer dan welkom want je voelt je wat slapjes. Het is helaas een slechte tijd voor mensen met hooikoorts, dus blijf liever binnen wanneer je gevoelig bent voor pollen.

Kreeft

22-6 t/m 22-7

Kreeften van midden juli vragen zich bij veel dingen af of deze wel echt de moeite waard zijn. Voor andere Kreeften gaat dit minder op. Je vindt het belangrijk met iets nuttigs bezig te zijn en een steentje bij te dragen aan een betere wereld, maar wilt óók graag plezier hebben.

Leeuw

23-7 t/m 22-8

Dat de Leeuw niet overloopt van zelfvertrouwen heeft ook goede kanten. Je onderzoekt meer dan anders, probeert harder om dingen goed te doen én krijgt meer inzicht in sterke én zwakke kanten. Zo wordt steeds duidelijk wat wel en niet bij je past.

Maagd

23-8 t/m 22-9

Volgende week zal het de meeste Maagden meezitten. Dat is nu al te merken aan kleine dingen: je staat in de snelste rij en kunt de auto precies kwijt op dat laatste vrije plekje op de parkeerplaats. Prettig toch? Vertrouw op je goede gesternte en wees lekker actief.

Weegschaal

23-9 t/m 22-10

Het ene moment voelt de Weegschaal zich goed, het andere moment zit je in de put. Bij het minste of geringste schiet de stemming een andere kant op. Misschien komen andermans gevoelens wat te veel binnen. Ga bij voorkeur met gelijkmatige, positieve mensen om.

Schorpioen

23-10 t/m 21-11

Schorpioenen moeten een beetje oppassen en een nieuw persoon niet meteen op een voetstuk plaatsen. Zou het kunnen dat je meer moois ziet dan er in werkelijkheid is? Over het algemeen blink je uit in mensenkennis, dus laat je niet verblinden door schone schijn.

Boogschutter

22-11 t/m 20-12

De Boogschutter heeft het lekker druk. Een partner die wat meer aandacht vraagt, kan dan lastig zijn. Aan de andere kant is het misschien wel beter om ook samen iets te doen. Denk maar zo: als je partner zich ook prettig voelt, geeft dat weer meer ruimte voor eigen bezigheden.

Steenbok

21-12 t/m 19-1

Steenbokken die ervan dromen voor zichzelf te beginnen, maken deze week realistische plannen die passen bij de tijdgeest. Je voelt goed aan wat mensen willen en waar mogelijke klanten te vinden zijn. Dat móet iets moois opleveren. Neem de tijd en maak gebruik van uw charme.

Waterman

20-1 t/m 18-2

De Waterman voelt zich beter dan vorige week. Zelfs als niet alles verloopt zoals je zou willen, is dat geen groot probleem. Met je creatieve geest bedenk je de ene na de andere oplossing en je schroomt niet om ook alvast aan de uitvoering te beginnen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Voorspellingen door astroloog Renée Maas

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden