null Beeld

Horoscoop: Vissen, pas deze week op met persoonlijke ontboezemingen

Boogschutter, door je grote vriendenkring moet je keuzes maken. Je hebt niet voor iedereen tijd. De Ram ontmoet iemand met wie hij vriendschap wil sluiten. En de Maagd heeft het aankomende week he-le-maal gehad met zijn baas. Wil je weten wat de sterren voor je in petto hebben? Lees dan snel verder!

Online redactie Libelle

Van 5 tot en met 11 november 2018.

Schorpioen

23-10 t/m 21-11

Het grootste deel van de week voelt de Schorpioen zich ontspannen. Dat levert mooie ideeën op die het leven een andere wending kunnen geven. Neem wel de tijd om zaken van alle kanten te bekijken en maak een plan. Aan strategisch inzicht geen gebrek.

Boogschutter

22-11 t/m 20-12

De Boogschutter heeft vaak een grote vriendenkring en daar kunnen deze week de nodige contacten bij komen. Je ontmoet allerlei mensen met wie het leuk praten is. Maak wel keuzes, want er zitten niet genoeg uren in de dag om met iedereen op te trekken.

Steenbok

21-12 t/m 19-1

Maandag of dinsdag kan de Steenbok zich snel ergeren, vooral aan mensen die tijd of geld verkwanselen. Vanaf woensdag ben je een stuk toleranter. Ook lukt het dan beter om de mooie kant van mensen en van voorwerpen te onderkennen.

Waterman

20-1 t/m 18-2

Op verschillende terreinen heeft de Waterman met grote ontwikkelingen te maken. Dat betekent: aandacht verdelen en soms een paar dingen tegelijk doen. Gelukkig heb je energie genoeg. Het is soms misschien lastig om snel van het een naar het ander te schakelen, maar je kúnt het wel.

Vissen

19-2 t/m 20-3

De Vissen moet deze week uitkijken met persoonlijke ontboezemingen, daar zit namelijk niet iedereen op te wachten. Zoek de mensen met wie je diepgaander contact wilt zorgvuldig uit. Je hebt namelijk veel te geven, maar het is ook prettig om aandacht en zorg terug te krijgen.

Ram

21-3 t/m 20-4

Je kunt deze week een erg leuk persoon ontmoeten met wie je vriendschap wilt sluiten. Normaal gesproken gaat de Ram recht op het doel af, maar nu ben je bang om al te voortvarend te zijn en deze persoon af te schrikken. Dit kan een goede oefening in tact en diplomatie zijn.

Stier

21-4 t/m 20-5

Er zijn momenten dat bij de Stier de twijfel toeslaat, waardoor het makkelijker lijkt om dan maar niets te doen. Er zijn ook momenten waarop je energiek doelen nastreeft. Maak gebruik van deze perioden. Zelfs als je daarna twijfelt over deze acties, heb je in ieder geval alvast een hoop gedaan.

Tweelingen

21-5 t/m 21-6

Hoe oud de Tweelingen ook is, dit sterrenbeeld blijft jong van hart. Daardoor vind je het leuk om met jonge mensen op te trekken. Op hun beurt vinden zij het leuk om contact te hebben met jou, want jij spreekt hun taal. Vergeet deze week niet om ook leeftijdgenoten aandacht te geven.

Kreeft

22-6 t/m 22-7

Door contacten met anderen krijg je weleens het gevoel dat je meer om kunst en cultuur zou moeten geven. Maar als die behoefte niet van binnenuit komt, waarom dan jezelf forceren? De Kreeft heeft genoeg eigen interesses. Laat je niet leiden door andermans mening.

Leeuw

23-7 t/m 22-8

Mogelijk heeft de Leeuw een baas die graag met de eer gaat strijken van wat je inspanningen opleveren. Dat is irritant en er zit maar een ding op: zelf de baas worden. Of zoek een andere baan - maar dan blijft het risico aanwezig dat anderen met je veren gaan pronken.

Maagd

23-8 t/m 22-9

Het beste wat de Maagd nu kan doen, is gestaag doorwerken. Laat je niet afleiden door zaken die de boel ophouden of niet te veranderen zijn. Wat je wel kunt doen, is stevig aanpakken. Dat is heel bevredigend en op die manier wordt dit een productieve en constructieve periode.

Weegschaal

23-9 t/m 22-10

Maak maandag of dinsdag werk van je uiterlijk, deze dagen zijn daar zeer geschikt voor. Verander je kapsel, gebruik andere make-up of ga lekker shoppen. De complimentjes zullen niet van de lucht zijn, en dat geeft je zelfvertrouwen dan weer een prettige boost.

Voorspellingen door astroloog Renée Maas

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden