null Beeld

“Ik heb mijn eigen ideeën en daar krijg je wel wrijving door”

Jarenlang runde Diane's broer Arjen zijn boerenbedrijf alleen. Voor hem is het nog steeds wennen dat zijn vrouw Mirjam, Diane's schoonzus, nu ook in het bedrijf zit. Zij zegde na 25 jaar haar baan in de reiswereld op omdat ze het gevoel had thuis tekort te schieten. 

onze Commerciële Redactie

Libelle samen met Zuivelhoeve

In deze aflevering van 'De boer op' gaat Diane bij haar schoonzus op bezoek.

Over De boer op met Diane

In het programma "De boer op met Diane" zie je het leven van Diane Roerink, die samen met haar man Zuivelhoeve runt. Diane geef je elke week een kijkje in het Twentse boerenleven. Hoewel het leven op het Twentse platteland anders is dan in de stad zijn de dilemma's heel herkenbaar zoals: wil je als vrouw een eigen carrière, zorg om pubers en gebeurtenissen binnen het gezin.

Over de Zuivelhoeve

Diane en haar man Gerjhan startten de Zuivelhoeve 35 jaar geleden in hun schuur en inmiddels liggen de bekende emmertje met fruit onderin en yoghurt bovenop in heel Nederland (en ook daarbuiten) in de winkel. Zuivelhoeve wil mensen laten genieten van het beste en het meest verse van het platteland. Fruit onderin met stevige boer’n yoghurt in een transparante emmer: onmeunig lekker op z’n Twents. Als je weet wat je eet, proef je meer.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden