PREMIUMcolumn

“Ik verbaas me over de hoeveelheid tijd die hij in dat appen steekt”

null Beeld

Tessel is 51, 11 jaar gescheiden en heeft 2 dochters, Julie van 22 en Doris van 20. Hoewel ze de laatste jaren wel een paar relaties heeft gehad, is ze nooit meer aan iemand blijven hangen. Dus waar is die grote liefde voor de rest van haar leven?

Redactie

In de weken voor mijn tripje naar New York appen Neil en ik vrijwel elke dag. Over schoenen – hij is dól op schoenen – , over boeken, over New York, over Johan Cruijff – hij adoreert Johan Cruijff. Over zijn en mijn scheiding zwijgen we wijselijk. Laten we het luchtig houden, lijken we allebei te denken. Ik verbaas me over de hoeveelheid tijd die hij in al dat appen steekt onder werktijd. Moet die man geen geld verdienen in plaats van online te flirten met een Nederlandse vrouw?
Wacht, een appje. Neil.
Hi, what did you do today?
I interviewed a writer. After the interview I bought a dress and felt guilty.
Send me a pic of you in your new dress :)
Ik stuur hem beschroomd een foto van de jurk, die nog geen tachtig euro heeft gekost. Ik vermoed dat zijn Upper East-vrouw dat bedrag uitgeeft aan één slipje.
Simple, but very elegant – you have great style.
Thanks. What did you do today? Making a lot of money?
I tried ;). When you’re an evil banker what else is there to do?
Een bankier met humor! Wow!
Op een avond vertelt hij over zijn scheiding waar hij midden in zit. Dat de kinderen – hij heeft twee meisjes van 13 en een zoon van 9 – het zwaar hebben, maar dat hij hoopt dat dit in the end voor iedereen de juiste beslissing zal zijn. Ik vertel hem over mijn scheiding. Me and my ex are friends now but the first years were miserable.
We have a lot to talk about :). Although I’d rather talk about your shoes.
Duidelijk. Hij heeft geen zin om zijn zorgen met mij te bespreken. Er verschijnt een selfie van Neil met een lichtblauwe das met daarop een zonnetje-achter-wolkje-print. Just another morning at the bank. Making money.
Gaandeweg de weken word ik een beetje verliefd op deze man. Ik begin me steeds meer op onze cocktailafspraak te verheugen. Een charmante bankier met humor, die wel een verzetje kan gebruiken. Bij wie ik ook de nodige melancholie bespeur. Dat moet toch op zijn minst een interesting night opleveren? Of misschien in the end wel een bruiloft, fantaseer ik er lustig op los, en een appartement met zes badkamers met uitzicht over Central Park en een buitenhuis op Long Island, waar al onze vijf kinderen kunnen logeren en een leven waar Carrie Bradshaw uit Sex and the City niet op zou spugen en…
Ho, stop! Niet op de zaken vooruitlopen, Tesseltje.

Meer van Tessels Tinder-avonturen vind je hier

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden