null Beeld

Koken met Sylvia Witteman

Libelle Admin

Maar zeker wel voor de mensen die van lekker makkelijk en bourgondisch eten houden. Geeft u de moed op als die leuke nieuwe mensen veganisten blijken te zijn? Bent u óók zo vaak te beroerd om zelf bouillon te trekken? Wat hebt u liever: een royale pan smeuïge sudderlapjes of een truttig slaatje met een gekneusd kwartelknietje erop?”

Het antwoord op deze vragen en nog veel meer vindt u in Koken met Sylvia Witteman.

De aanleiding voor elk recept uit dit kookboek is altijd een bijzondere of grappige ontmoeting of ervaring. Bent u niet bang voor het gebruik van boter, zout, vlees of drank in uw maaltijden dan komt dit kookboek als geroepen.

Sylvia Witteman schrijft regelmatig stukken vanuit Moskou, Berlijn, Den Haag en Washington voor in de receptenrubriek van De Volkskrant. Ze is nu (opnieuw) terug in Nederland.

Voor dit boek werden onder andere belevenissen en recepten uit Washington gebruikt om een aardig beeld te geven van het Amerikaanse leven met schoolgaande kinderen. Niet alleen zijn haar inleidende stukjes zijn grappig ook de recepten zijn ook goed uitvoerbaar en inspirerend.

Koken met Sylvia Witteman – Sylvia Witteman

ISBN: 9789029573993, prijs: € 25,00,-

Verschenen: november 2010.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden