Levensbestemming

Roses

Geheel vergeten dat ik nog stond ingeschreven bij een online datingbureau. Of ik nog wil prolongeren? Hahahahhaha. Voor wat? Om als levenslustige, energieke 38 jarige met weinig relatiebagage alleen reacties te krijgen van 2e keus mannen? Dat is dus mijn lot. Als 38 jarige vrouw krijg ik alleen aandacht van 50tigers. Mannen die hun beste jaren aan een ander hebben gegeven, vaak een scheiding achter de rug hebben en kinderen, en wat loopbaan betreft hoogstwaarschijnlijk binnen 8 jaar gaan afbouwen. Daar mag ik blij mee zijn? Het is zuur, maar mijn droom is niet uitgekomen. Mijn karmische lot is alleen door het leven te gaan. Acceptatie van mijn lot heeft mij rust gegeven.

Nee, ik verleng mijn account niet. Ik accepteer mijn lot met trots. De enige verbintenis die ik aanga, is die met mezelf en met God. Die 50tigers mogen een ander zoeken. Ze hebben hun beste bloei jaren niet met mij gedeeld, ze zijn niet met mij naar de disco geweest, ze heben niet met mij verre reizen gemaakt, ze hebben niet met mij een gezin gesticht, ik heb geen bruiloft gehad, ze hebben met mij geen leuke dingen gedaan …. Ik gun jullie je geluk met iemand anders. Ik heb rust gevonden in mijn lot en alleen maak ik het beste van mijn leven. Ik weet wat ik waard ben en ik heb voor mezelf een mooi, rijk leven opgebouwd in mijn eentje waar ik ook in mijn eentje van geniet. Zo is het.

Ik schenk mijn leven aan God. Mijn toekomstbeeld is veranderd. Ik vraag God me te leiden op mijn weg naar het vinden van mijn levensbestemming. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen die heeft. Als dromerige 20tiger zag ik mezelf wel eens werken voor een kindertehuis in India. Ik zoek uit op welke manier ik vanuit hier bij kan dragen aan een beter bestaan voor wezen en vrouwen in andere landen. Ik vind het hartverscheurend om te zien onder welke omstandigheden die mensen moeten leven. Ik doneer al giften, maar ik zou graag op een andere manier betrokken willen zijn. Meer achter de schermen. Ik ben klaar met met mijn vrijwilligerswerk voor verenigingen. Tijd voor wat anders.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden