null Beeld

Libelle Academy | Kracht van het team

Het is niet vanzelfsprekend dat elk team goed functioneert. Ben je leidinggevende? Dan heb je vast wel eens te maken gehad met problemen binnen het team. Om een goed functionerend team te creëren is niet alleen inzicht nodig in het team, maar ook in jezelf. Leer hoe je je eigen talent effectief inzet voor het aansturen van het team, waardoor het functioneren van de medewerkers naar een hoger niveau wordt getild.

Libelle Academy

De online workshop ‘Kracht van het team’ kan je hierbij helpen. In 7 stappen leer je hoe je effectief een team kan leidinggeven. Stel je zelf de vraag: Waarom wil ik leidinggeven? Op deze manier kom je erachter wat je talenten, capaciteiten, valkuilen en allergieën zijn. Vervolgens stel je jezelf doelen: Wat wil je bereiken met het team? Met dat doel als eindpunt ga je aan de slag. Je leert welke talenten je kunt inzetten, wat de rol is van vrouwelijke intuïtie, hoe je kunt plannen en uiteindelijk hoe je het beste kunt reflecteren.

Na de workshop is duidelijk

- Wat je talenten zijn en hoe je deze kunt inzetten.

- Hoe je stress kunt verminderen binnen het team.

- Wat er nodig is om een team te laten groeien.

- Hoe je het beste leiding kunt geven.

De kracht van het team

Wist je dat uit onderzoek van Sander Hoogendoorn, Amsterdam Center of Entrepreneurship, is gebleken dat de omzet en winst binnen een organisatie het grootst is als 50 tot 60 procent van de top uit vrouwen bestaat. Dit geeft aan dat vrouwen over andere waardevolle talenten op het gebied van leidinggeven beschikken dan mannen. Van nature hebben vrouwen een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Buiten de rollen in het dagelijks leven, geven ze leiding aan een team op het werk. Het belangrijkste is dat je een balans vindt in het vervullen van deze rollen. Wanneer je op je tenen gaat lopen is het tijd voor verandering. Bestel nu de online workshop 'Kracht van het team' voor maar €7,95.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden