null Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Libelle geeft 90 boeken weg voor een lekkere lange leeszomer

Ook zo’n zin in een lange leeszomer? Libelle geeft 90 boeken weg! Aan het zwembad, boven op een berg, op een strand of in eigen achtertuin: met een stapel leesvoer zijn we helemaal klaar voor de zomer. Komt het even goed uit dat Libelle héél veel gloednieuwe thrillers en (historische) romans weggeeft.

Online redactie LibelleGetty Images/iStockphoto

Kans maken? Geef vóór 12 juli 2019 via onderstaand winformulier je favoriete titel(s) op en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar van een van deze fijne boeken!

null Beeld

5x De nieuwe Nicci French

Neve is gelukkig getrouwd en heeft een affaire met een eveneens getrouwde man met wie ze afspreekt in zijn pied-à-terre in Londen. Op een dag treft ze hem daar dood aan; zijn schedel is ingeslagen. In paniek maakt ze de plaats delict schoon, zodat het lijkt alsof ze er nooit geweest is. Ze wil niet haar affaire aan het licht komt. Dat blijkt een grote fout te zijn.

Huis vol leugens, Nicci French € 24,99 (Ambo|Anthos)

null Beeld

5x De nieuwe Thomas Olde Heuvelt

Klimmers Nick en Augustin trekken naar een afgelegen berg in de Zwitserse Alpen. Al snel bekruipt hen het gevoel dat ze daar niet alleen zijn. Niet veel later is Augustin dood en ontwaakt Nick uit een coma. Hij beseft dat er iets mis is. Er is iets in hem gewekt…

Echo, Thomas Olde Heuvelt € 21,99 (Luitingh-Sijthoff)

null Beeld

5x De nieuwe Guillaume Musso

Vijfentwintig jaar geleden verdwenen op een elitaire kostschool modelleerling Vinca en haar filosofieleraar, met wie zij een geheime relatie had. Nu ontmoeten haar drie beste vrienden elkaar weer tijdens een reünie. Zij pleegden destijds een afschuwelijke moord, die bekend dreigt te worden nu de gymzaal wordt gesloopt.

Het meisje en de nacht, Guillaume Musso € 17,99 (Bruna)

null Beeld

5x Gevonden op zolder

Als haar modemerk failliet gaat, verhuist Sylvie van hip New York naar het vervallen familielandhuis in Engeland. Huis en tuin moeten worden opgeknapt voor de verkoop, en aan Sylvie wordt gevraagd of zij de zolder wil aanpakken. Daar stuit ze op geheimen die haar verleden, heden en toekomst op zijn kop zetten.

Een tuin vol geheimen, Kelly Doust € 17,99 (HarperCollins)

null Beeld

5x Junkiemoeder

Brisbane, 1985: de moeder van Eli Bell is een junkie, hij heeft geen vader en zijn broertje weigert te praten. Toch staat hij open en vrolijk in het leven. Tot zijn moeder wordt gearresteerd, hij zijn vader moet zoeken, hij oog in oog komt te staan met criminelen en ook nog eens het meisje van zijn dromen ontmoet. Deze bijzondere roman was in Australië wekenlang het bestverkochte boek.

Jongen verslindt heelal, Trent Dalton € 21,99 (HarperCollins)

null Beeld

5x Italiaanse opera

De 100-jarige Stella Fortuna zit alleen in haar huis in Wethersfield, Connecticut. Ze haakt dekens en negeert haar zus Tina, die aan de overkant woont. De zussen werden geboren in Zuid-Italië en emigreerden naar Amerika, waar ze alles op alles zetten om een nieuw leven op te bouwen. Ooit waren ze onafscheidelijk… Een boek zo kleurrijk als een Italiaanse opera.

De acht of negen levens van Stella Fortuna, Juliet Grames € 22,50 (Luitingh-Sijthoff)

null Beeld

5x Vrienden van de tsaar

De New Yorkse Eliza Ferriday reist in 1914 naar Sint-Petersburg met haar vriendin Sofia Stresjnajva, een nicht van de tsaar. Als de tsarenfamilie de macht verliest, vlucht Sofia met haar gezin naar hun datsja. Eliza start in New York een hulpnetwerk voor gevluchte Russische families. Wanneer ze geen brieven van Sofia meer ontvangt, vreest ze het ergste.

Russische rozen, Martha Hall Kelly € 22,50 (Ambo|Anthos)

null Beeld

Verleid door de kapitein

Toen Jacomijn jong was, werd het schip waarop ze naar Suriname voer gekaapt door Barbarijse zeerovers. Ze werd als slavin verliefd op een kaperkapitein in Algiers en was bijna met hem getrouwd. Nu ze op het punt staat om met een ander te trouwen, arriveert een brief van haar vroegere geliefde. Een intrigerende combinatie van geschiedenis en fictie.

Turkenliefje, Lydia Rood € 20,99 (Ambo|Anthos)

null Beeld

Groot schandaal

New York, 1940. De negentienjarige Vivian Morris heeft het eerste jaar van de universiteit niet gehaald en moet van haar ouders bij haar tante gaan wonen. Zij is eigenares van een theatertje in Manhattan waar Vivian zich meteen thuis voelt. Tót ze een groot schandaal veroorzaakt. Van de schrijfster van Eten, bidden, beminnen.

Stad van de meisjes, Elizabeth Gilbert € 24,99 (Cargo)

null Beeld

5x Angst-doe-boek

Last van stress en zenuwen, gegronde of irrationele angsten? Dit boek biedt hulp. Het is een dag-, kleur- en puzzelboek tegelijk. Altijd iets om te doen als het piekeren de overhand neemt.

Het grote maak je niet druk boek, Jordan Reid en Erin Williams € 20, 99 (Volt)

null Beeld

5x In plaats van een troostvest

Een boek vol troost, relativering en lichtvoetigheid voor als het allemaal niet lekker gaat. Soms helpt dan een pluizig troostvest, een warme douche of een flinke wandeling. Maar de truc is: meebewegen en accepteren dat het leven is zoals het is. Geschreven door de hoofdredacteur van het blad Happinez.

Handboek voor mindere dagen, Eveline Helmink € 22,50 (Kosmos)

null Beeld

5x Koesterboek

Mooi boekje met wijze woorden, tekeningen en gedichtjes die het leven een beetje mooier maken. Leuk om cadeau te geven aan iemand die een hart onder de riem kan gebruiken. Of om zelf te koesteren, in te bladeren en over te mijmeren.

Aap Noot Lief, Chariva Zaandam, €14,99 (uitgeverij Moon)

null Beeld

5x Tranen gegarandeerd

De volwassen dochters van Audrey praten niet meer met elkaar en haar kleindochters hebben elkaar zelfs nog nooit ontmoet. Audrey wil niets liever dan dat zij en haar dochters weer de eenheid worden die ze vroeger waren. Maar daarvoor zal ze eerlijk moeten vertellen wat er vroeger is gebeurd.

Kon ik het maar zeggen, Hannah Beckerman € 17,99 (Boekerij)

null Beeld

5x Opstaan en doorgaan

In een rustig Engels dorp heeft Grace Anderson een violenwinkeltje. Haar grote liefde David woont in Parijs. Als hij in de metro een vrouw redt, gaan die beelden de wereld over – en ontdekt Grace dat David een dubbelleven leidt. Zal ze hier ooit overheen komen?

De onverwachte wending in het leven van Grace Anderson, Anstey Harris € 20,- (Nieuw Amsterdam)

null Beeld

5x Gevaarlijk verleden

Het leven van Maxim Trevelyan staat op zijn kop als hij de adellijke titel, het vermogen en de landgoederen van zijn familie erft – inclusief alle verantwoordelijkheden. Maar zijn grootste uitdaging is een raadselachtige jonge vrouw met een ingewikkeld verleden. Van de schrijfster van Vijftig tinten grijs.

De mister, E.L James € 16,99 (Prometheus)

null Beeld

5x Karin Bloemen

Voor het eerst vertelt zangeres Karin Bloemen over haar jeugd vol misbruik, mishandeling en angst, en wat het met je doet als degenen die je moeten beschermen het op je hebben voorzien. Maar ook dat ze ondanks deze traumatische ervaringen is geworden wie ze is: een sterke vrouw, liefdevol, succesvol en voor niemand bang.

Mijn ware verhaal, Karin Bloemen € 20,- (Ambo|Anthos)

null Beeld

5x Dinge-dong

Na haar hit Dinge-dong met Teach-In kende het leven van zangeres Getty Kaspers diepe dalen. Berooid kwam ze terecht in Portugal, waar een grote liefde uitliep op een slecht huwelijk. Lees hoe zij haar leven weer op de rit kreeg.

Een leven lang geleden, Dave Boomkens € 18,99 (Luitingh-Sijthoff)

null Beeld

5x Karl Lagerfeld

Wie was die beroemde modeontwerper met de witte paardenstaart en de zwarte zonnebril nou echt? In deze biografie gaat het over zijn ongewone opvoeding, de invloed van zijn moeder, zijn relatie, de bijzondere band met concurrent Yves Saint Laurent en zijn liefde voor kunst.

Karl Lagerfeld, Laurent Allen-Caron € 19,99 (Xander)

Geef vóór 12 juli 2019 via onderstaand winformulier je favoriete titel(s) op bij het veld 'opmerkingen' en wie weet, bent jij straks de gelukkige winnaar van een van deze fijne boeken!

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden