null Beeld

Libelle Zomerweek model worden?

Lijkt het je leuk om een weekje op de catwalk te staan? Tijdens de Libelle Zomerweek wordt drie keer per dag een modeshow gehouden. Wij zijn op zoek naar vrouwen ouder dan 25 jaar en minimaal 1,70m lang.

Redactie Libelle.nl

Het is belangrijk dat je alle dagen van de Zomerweek beschikbaar bent, evenals 3 à 4 dagen daaraan voorafgaand (dit in verband met het instuderen van de choreografie en het doorpassen van de kleding). Daarnaast moet je rekening houden met een dag in maart waarop de fotoshoot zal plaats vinden voor een modeproductie in Libelle.

Vind je het leuk om mee te doen? En ben je beschikbaar? Meld je dan uiterlijk 1 februari aan op o.v.v. ‘Libelle Zomerweek Modeshow’ via modellen@sanoma.com.

De volgende dingen willen we graag van je weten:

- Je naam, adres, woonplaats, (mobiele) telefoonnummer en emailadres

- Je leeftijd, lengte, confectiemaat en schoenmaat

- Ervaring is niet vereist maar als je relevante hobby’s hebt, zoals dansen of ballet, is het goed dit te vermelden in je bericht.

- Graag ook een duidelijke portretfoto meesturen, evenals een foto waar je ten voeten uit op staat.

Neem vast een kijkje op de site van Libelle Zomerweek om in de sfeer te komen!

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden