null Beeld

Liefde in tijden van corona: “Met een gitaar op schoot zat hij voor mijn deur”

Het coronavirus dwingt de liefde om andere vormen aan te nemen. Maar hoe doe je dat? In deze rubriek vertelt Loize haar verhaal over liefde in coronatijd.

Eva Breda

Loize (28): “Door de coronacrisis kreeg ik twijfels: had ik er wel goed aan gedaan om het uit te maken? Ik miste hem zo. En toen ging de deurbel en werd alles anders.”

Opervlakkig

Robin en ik kenden elkaar ruim 4 maanden toen ik voelde dat er niet meer in zat voor mij. Onze relatie bleef een beetje op de oppervlakte. Ik vertelde aan hem hoe ik me voelde, maar dat ik graag vrienden zou blijven. Hij zag dat niet zitten omdat zijn gevoelens dieper gingen en dus stopte ons contact.

Stil

Een paar dagen later brak de coronacrisis uit en zat ik daar alleen in mijn huis. Dat was toch wel erg stil. Daardoor dacht ik regelmatig aan Robin. Hoe zou het met hem gaan? Had ik het toch niet moeten afkappen met hem? Of dat andersom ook zo was, wist ik niet. Ik hoorde niks van hem.

'You've got me on my knees'

Totdat vorige week mijn voordeurbel ging en bleek dat hij wel degelijk aan me had gedacht. Zittend op een bierkrat en met een gitaar op schoot keek hij me breed lachend aan toen hij ‘Loize, you’ve got me on my knees’ voor me zong. Hij had me gemist, zeker tijdens de coronatijd besefte hij dat hij echt zijn best voor me wilde doen. Het was zo stil zonder mij en hij vroeg me hem nog een kans te geven. Wat een romanticus!

Bijzonder

Ik heb eerlijk tegen hem gezegd dat ik geen beloftes kan doen over mijn gevoelens, maar dat ik wel weer met hem wil daten. Op afstand natuurlijk, voor zover dat lukt. Wie weet kan er toch nog iets groeien tussen ons. Want als iemand zoveel moeite voor je doet, is dat wel heel bijzonder.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Interview: Eva Breda

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden