Nee, Neil kan helaas niet blijven slapen, hij woont nog bij zijn vrouw

null Beeld

Tessel (51) is 11 jaar gescheiden en heeft 2 volwassen dochters, Julie en Doris. Hoewel ze de afgelopen jaren een paar relaties heeft gehad, is ze nooit meer aan iemand blijven hangen. Waar is die grote liefde voor de rest van haar leven?

Neil is mijn derde Tinderdate en de eerste met wie ik seks heb. Seks met een wildvreemde man – ik kan me niet heugen wanneer ik dat voor het laatst heb gedaan. In Tindertaal heet dat een ONS, een onenightstand, of een hook-up – iemand aan wie je even blijft haken, maar niet voor lang. Onze eerste kus in die pizzatent, onder het wakend oog van jongens met hoodies, was sensueel en opwindend. Ook de seks met hem is goddelijk. Met mijn hoofd op zijn borst lig ik na afloop bij te komen. Hij slaakt een diepe zucht. Nee, hij kan helaas niet blijven slapen, hij woont nog bij zijn vrouw, met wie hij in een ingewikkelde vechtscheiding is verwikkeld. Als hij weg zou blijven, zou dat door haar en haar advocaat worden opgevat als verwaarlozing van zijn kinderen en tegen hem worden gebruikt in de rechtszaal. Om een uur of één trekt hij zijn kleren aan, geeft me nog een zinderende zoen en verdwijnt in de nacht.
De volgende middag zie ik Neil alweer, als hij spijbelt van zijn werk. De rest van de week is hij druk, maar op zaterdag, de dag voordat ik weer naar Nederland vertrek, komt hij in zijn hardloopkleren voor de laatste keer langs. Hij is wat teneergeslagen. Tijdens de eerste rechtszitting, eerder deze week, heeft de rechter hem en zijn vrouw naar huis gestuurd met de boodschap dat ze er eerst samen uit moeten zien te komen.
Ook heeft hij bevolen dat de kinderen een eigen advocaat moeten krijgen die hun belangen gaat behartigen. Een eigen advocaat voor de kinderen, daar heb ik nog nooit van gehoord. “Dit wordt een loopgravenoorlog”, voorspelt Neil.
Dan zet hij zijn zorgen voor een paar uurtjes opzij en duwt me zachtjes, maar dwingend richting slaapkamer. Aan het einde van de middag drinken we een glas wijn in bed en vertelt hij me over de Amerikaanse vrouwen, die allemaal een man willen die een verlovingsring om de vinger schuift. “They all want to be married”, zegt hij somber. “Wordt er dan niet samengewoond”, vraag ik verbaasd. “Nauwelijks”, zegt hij. “Dat is alleen voor de vrijgevochten types, and for Dutchies like you.” We hebben nog een keer seks. Vervolgens springt hij onder de douche en trekt zijn sportkleren weer aan. “Dat was een intensieve training”, zegt hij met een grijns, terwijl hij me tegen zich aantrekt. “Goodbye Tessel, hope to see you again.”

Meer van Tessels Tinder-avonturen vind je hier

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden