null Beeld

Nooit meer met stress achter het stuur

Zit jij weleens gespannen achter het stuur? Daar kun je wat aan doen. Met behulp van deze zeven tips wordt autorijden een stuk leuker.

Libelle Admin

Libelle samen met Toyota

  1. Belangrijke afspraak? Stippel van tevoren je route uit en verlaat je huis op tijd, zodat je onderweg niet in de stress schiet door eventuele files of andere hindernissen die je rit vertragen.
  2. Zet een gezellig muziekje op. Uit onderzoek* blijkt dat 62% van de weggebruikers het meest geniet van de autorit met zijn of haar favoriete muziek op de achtergrond.
  3. Kies voor een auto met een geruisloze motor, zoals de Toyota Hybride. Dat rijdt extra rustig en zo kun je extra goed genieten van muziek. Ervaar ook het nieuwe rijplezier!
  4. Bezorgt schakelen je stress? Een Toyota Hybride heeft een standaard automaat, zodat schakelen bij deze auto tot het verleden behoort. Handig!
  5. Zorg voor een ontspannen houding. Maak voor het rijden je schouders los, draai je polsen en strek je vingers. Zorg ook dat je stoel zo gesteld staat dat je rug goed ondersteund wordt en dat je met ontspannen schouders het stuur kunt vastpakken.
  6. Laat je niet opfokken door vervelende weggebruikers. Druk negatieve gedachtes en opkomende scheldpartijen weg en prijs in plaats daarvan je eigen goede rijgedrag.
  7. Berg je telefoon op, zodat je niet wordt afgeleid door mails en berichtjes.

Uitproberen?

Zelf testen hoe ontspannen een rit in een hybride auto is? Ga naar www.toyota.nl/hybride en vraag hier een brochure of een proefrit aan en ervaar zelf het nieuwe rijplezier.

* Uitgevoerd onder 448 respondenten door No Ties B.V. in opdracht van Sanoma Digital.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden