null Beeld

Noord-Hollandse Gouda Kaas

Libelle Admin

Noord-Hollandse Gouda kaas met het Rode Zegel is een van de best bewaarde smaak’geheimen’. Deze echte Noord-Hollandse kaas heeft een uniek karakter en een onovertroffen smaak!

Dit inschrijving voor dit testpanel is inmiddels gesloten. De geselecteerde testers krijgen bericht van de redactie.

Puur genieten

Noord-Hollandse Gouda kaas staat voor puur genieten. De kaas wordt uitsluitend gemaakt van de melk van koeien die grazen op een uniek stuk grond: de ingepolderde weiden achter de dijken in Noord-Holland. Het gras dat op de jonge, rijke zeeklei groeit, vormt een unieke voedingsbodem! Tel daarbij op het vakmanschap waarmee de kaas al eeuwenlang wordt gemaakt volgens de oorspronkelijke receptuur en u ontdekt welke smaakwereld schuil gaat achter het Rode Zegel.

Voor elk wat wils

Noord-Hollandse Gouda kaas met het Rode Zegel is verkrijgbaar in zeven leeftijden. Van zachte, romige jonge kaas tot krachtige, oude Classique: u kunt eindeloos variëren!

Vraag naar het Rode Zegel

Echte Noord-Hollandse Gouda kaas herkent u aan het Rode Zegel met de twee kaasdragers. Zij herinneren ons aan de authenticiteit, het vakmanschap en de Noord-Hollandse oorsprong. U vindt de kaas bij uw supermarkt, kaasspeciaalzaak en op de markt. Ontdekt u ook binnenkort het best bewaarde smaak’geheim’?

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden