Recept – Rice krispie & witte chocoreep

redactie

Benodigdheden:

* 4 el boter

* 200 g mini-marshmallows

* 1 tl vanille-essence

* 250 g witte chocolade, in kleine stukjes gehakt

* 175 g rice krispies (Kellogg’s)

* 100 g gedroogde cranberries

Vet een bakplaat in van ca. 20×30 cm. Beleg deze met bakpapier en vet dat ook in. Smelt de boter in een heel grote pan op niet al te hoog vuur. Voeg de marshmallows en de vanille toe en roer tot alles is gesmolten. Roer dan de chocolade, rice krispies en de cranberries erdoor, schep om tot alles goed vermengd is.

Giet het in de bakvorm, druk het glad met de achterkant van een lepel en laat helemaal drogen. Snijd in vierkante blokken. Eet ze het liefst dezelfde dag nog.

Bereiden: circa 15 min. Drogen: 2 uur. Circa 253 kcal p.st. (bij 12 stuks)

Bekijk ook het recept van gevulde avocado’s ‘California’ of van een van de andere heerlijk recepten.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden