null Beeld

Recepten – Het Duinpanmenu


Voor de liefhebbers van een deftig en klassiek wildmenu als een duinpanmenu heeft Yvette wat klaargemaakt!

Redactie Libelle.nl

Het duinpanmenu

Vooraf rillettes van konijn: rillettes is een soort pastei, mocht je dat nog nooit hebben gegeten. Vaak is het vet, gemaakt van big of gans, maar dut is een lichtere, frissere versie. Er komt nog zo veel eten aan hè!

Een heerlijk sjiek soepje volgt, en ook hazenruggetjes met stoofpeer en vijgen. Hazenrug is lekker snel klaar, daar heb je geen omkijken naar. Neem een klein stukje kaas na, met vruchtensalami, maar niet te veel want toe is er een waanzinnige chocoladetaart, met pistachecrème en prachtige krullen van chocolade.

Nou, als dit geen Kerst is dan weten wij het ook niet meer!

null Beeld

null Beeld

Rillettes van konijn

Wildepaddestoelensoep

null Beeld

null Beeld

Tarte tatin en hazenrug

Geitenkaasplankje met vruchtensalami

null Beeld

Chocoladetaart

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden