null Beeld

Reisaanbieding – familieweekend

Stap 1: Prik een datum

redactie

Hoe groter de familie, hoe lastiger het is om een datum te vinden waarop iedereen kan. Prik daarom een paar data, een maand of drie vooruit. De makkelijkste manier om te checken of iedereen kan, is via www.datumprikker.nl. Op de website nodig je de hele familie uit. Iedereen vult in wanneer hij wel of juist niet kan. De datum waarop iedereen kan, rolt er vanzelf uit.

Stap 2: Stel een team samen

Vraag één of twee anderen te helpen bij de organisatie. Gezellig en ook functioneel, want de taken kunnen verdeeld worden.


Stap 3: Kies een budget

Natuurlijk moet het een topweekend worden, maar houd wel de kosten in de gaten. Bepaal een bedrag dat voor iedereen op te brengen is. En zorg ervoor dat binnen dat budget alles gedekt is: een leuke accommodatie, eten, drinken en de kosten van activiteiten.

Stap 4: Maak een plan

Houd zo veel mogelijk rekening met de leeftijden en interesses van iedereen. En zorg dat er een plan is. Neem spelletjes mee of zet een speurtocht uit voor overdag, en reserveer de avonden voor met z’n allen bij de haard zitten. Tip: zorg dat het programma niet té vol is. Er moet ook tijd zijn om te relaxen en te kletsen.


Stap 5: Verdeel de taken

Maak van tevoren een schema voor praktische klussen als tafeldekken, afwassen en drogen. Dat voorkomt dat altijd dezelfde personen in de keuken staan. Stel ook een familielid aan als fotograaf. Hoe meer filmpjes en foto’s, hoe beter.


Reünie met korting!

Speciaal voor Libelle stelde Landal GreenParks een actie samen. Kies uit de mooiste vakantiehuizen door heel Nederland. De bungalows zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor grote en kleine families. Extra leuk: op de parken worden speciale groepsactiviteiten en uitstapjes aangeboden.

Tijdelijke aanbieding: boek een verblijf en ontvang tot wel € 80,- korting op één van de grotere bungalows van Landal GreenParks.

null Beeld

Korting overzicht

Woningtypes vanaf 8 personen en kleiner dan 12-personen: € 20,- korting op een weekend/midweek

Woningtypes vanaf 8 personen en kleiner dan 12-personen € 40,- korting op een week

Woningtypes vanaf 12-personen € 40,- korting op een weekend/midweek

Woningtypes vanaf 12-personen € 80,- korting op een week

Geldigheid

De korting is geldig voor aankomsten van 30 november tot 21 december 2012 en van 4 januari tot 8 februari 2013 voor zowel een weekend-, midweek- en weekverblijf.


Deelnemende parken

Landal Aelderholt, Landal Hoog Vaals, Landal Coldenhove, Landal Heideheuvel, Landal Het Land van Bartje.

De beschikbaarheid is beperkt, dus wees er snel bij! Ga naar www.landal.nl/LIB38L en maak een reservering.

Voorwaarden en meer informatie

Deze aanbieding geldt:

• voor aankomsten van 30 november tot 21 december 2012 en 4 januari tot 8 februari 2013 voor zowel een weekend-, midweek- en weekverblijf;

• alleen voor nieuwe reserveringen en wordt berekend over last minute-reserveringen.

• bij een minimale bungalowhuur van € 99,- (exclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen);

• niet in combinatie met de kortingen uit de Landal GreenParks-brochure, andere aanbiedingen, spaarprogramma’s, acties of all-in-arrangementen;

• Per reservering kan maximaal 1 appartement/bungalow met deze korting gereserveerd worden.

• Uitbetalen in contanten of vergoeding anderszins is niet mogelijk.

• De beschikbaarheid van appartementen/bungalows kan per park, type en/of aankomstdatum verschillen en is beperkt.

• De korting is alleen van toepassing op een verblijf van max. drie weken.

Meer weten?

Voor meer informatie, reserveringen of de gratis brochure kunt u contact opnemen met Landal GreenParks via tel 0900-88 42 (€ 0,20/min.) en vermeld hierbij de code: LIB38L. Openingstijden Contact Center: ma t/m v van 09.00-21.00 uur Zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00-15.00 uur.

Lees de andere tips voor een familiereünie in Libelle 47

Bekijk ook de volgende reisaanbiedingen:

- Slapen in het bos

- Skiën in Winterberg

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden