null Beeld

Speciale uitnodiging voor Libelle lezers

Vrijdag 22 november 2013 van 12.00-17.00 uur in het Rijksmonument De Remise in Den Haag, zal het sprankelende event KRACHT plaats vinden. We hebben een speciale uitnodiging voor Libelle lezers.

Redactie Libelle.nl

Een interessante en interactieve bijeenkomst waarop vrouwen, mannen, beleidsmakers, wetenschappers, politici met elkaar in gesprek gaan over het thema economische zelfstandigheid van vrouwen. Gaan vrouwen voor hun eigen ontwikkeling of zijn ze te veel economisch afhankelijk van hun partner?

Tijdens het congres reikt Minister Jet Bussemaker de Joke Smit Prijs uit aan een persoon of instelling die een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan de vrouwenemancipatie in Nederland. Franska Stuy is lid van de jury.

Wij geven 15x 2 toegangskaarten weg:

Wil je meepraten, heb je een eigen mening over de kracht van vrouwen, welke kansen en oplossingen zie jij? We bieden je een heerlijke lunch, een ‘’omdenk-workshop’’, ideeën die je kunt presenteren aan de minister, een spetterend muzikaal optreden van Frankie McCoy en Shary-An Nivillac en ... lekkere drankjes.

Meld je voor 15 november 2013 aan voor deze speciale uitnodiging voor Libelle lezers. Ben je geselecteerd? Dan krijg je uiterlijk 18 november 2013 bericht van KRACHT.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden