null Beeld

Vijf boeken voor de zomer

De cocktailclub

Zou u soms ook wel eens het leven willen hebben van een modieuze vrouw die werkt bij een glossy tijdschrift en altijd naar de hipste feestjes gaat?Roxanne, Candice en Maggie zijn al jaren dikke vriendinnen. Zij werken samen bij een glossy tijdschrift in het hippe Londen. Elke maand is het een avond vriendinnenavond. De meiden spreken dan met z’n drieën af, gaan cocktails drinken en vertellen elkaar de laatste roddels. Bekijk het artikel en maak kans op dit boek!

Move it

Droomt u er ook van om een nieuw leven te beginnen in een heel ander land, met allemaal andere mensen en in een nieuw huis? Maar durft u de stap niet te nemen? Eugenie van Stratum heeft dit wel gedaan en heeft geen seconde spijt! In haar boek Move it beschrijft Eugenie haar avontuur in de wereldstad Mexico-City. Ze merkt daar de grote verschillen tussen arm en rijk en leeft een erg beveiligd leven met haar man en twee kinderen. Maar… Eugenie bekijkt het leven altijd van de zonnige kant en schrijft dan ook op een leuke manier over haar leven daar. Bekijk het artikel en doe mee aan de winactie.

Shoptherapie

Na een middag winkelen heeft een nieuw paar schoenen gekocht. Eigenlijk had u die schoenen helemaal niet nodig. Want u hebt al veertig paar in de kast staan. En u hebt stiekem nog tien paar onder uw bed verstopt. Daarom antwoord u maar met “Nee, ik kon niets leuks vinden”, als manlief vraagt of u nog iets hebt gekocht. Is dit voor u herkenbaar? Of hebt u geen geheimen voor uw geliefde? Bekijk het artikel en wie weet kunt u dit boek meenemen op vakantie.

De affaire

Angelica is een kinderboekenschrijfster. Ze woont samen met haar man Olivier en twee kinderen in London. Olivier heeft een goede baan en hij vindt dat de kinderboeken van Angelica niet veel voorstellen. Angelica mist de passie tussen haar man en haar. Ze kan zich niet herrinneren wanneer hij voor het laatst heeft gezegd dat hij van haar houdt. Benieuwd wat er verder gebeurd? Lees het artikel.

Schitterend kwaad

Katherine neemt stiekem haar zusje Rachel mee naar een feestje van haar vrienden. Dit loopt heel anders dan zij had verwacht als zij in de auto belanden van twee jongens die het op Rachel hebben gemunt. Na een angstig ritje komen ze aan in een bos. Katherine wordt opgesloten in een donkere hut. Rachel is helemaal de weg kwijt en ligt half bewusteloos op de grond. Na een tijdje weet Katherine te ontsnappen en ziet iets wat voor altijd op haar netvlies staat gebrand. De jongens verkrachten haar zusje. Wat moet ze doen? Lees het artikel en win een van de tien boeken.

Bent u zo’n boekenverslinder? Speel dan het spel Bookworm!

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden