null Beeld

Vissen is deze week in een goede bui en Stier moet er lekker even tussenuit

Deze week moet Stier lekker gaan genieten, er even tussenuit. Voor Steenbok gaat niet alles zoals gepland, maar lijkt het tij te keren. 

Online redactie Libelle

Van 15 juli t/m 21 juli 2019

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Het wordt een aangename zomer voor de Kreeft. Daar heeft ze al een voorproefje van gekregen. Ze voelt zich goed en alles zit mee. Dat moedigt aan om dingen te doen waarvan ze dacht dat ze niet voor haar zijn weggelegd. Je zal zien, Kreeft, dat veel van wat je doet nog succesvol is ook!

Leeuw 23-7 t/m 22-8

De Leeuw is lekker vooruitstrevend en zet vaart achter haar plannen. Overmoedigheid is een klein risico. Als iets niet lukt, kan ze zomaar haar zelfvertrouwen kwijtraken. Dat is jammer, Leeuw, want als je iets voorzichtiger zou zijn, lukt alles wel en blijf je lekker ondernemend.

Vissen 19-2 t/m 20-3

De Vissen is deze week in een goede bui. Misschien omdat ze nu eindelijk vakantie heeft? Maar zelfs als je werkt en moeilijke klussen moet doen, blijft dat fijne gevoel. Je intuïtie werkt in deze periode namelijk goed, en daar heb je veel plezier van bij het beslissen wat wel en niet moet gebeuren.

Maagd 23-8 t/m 22-9

Deze week kan een vriendin of oude liefde langskomen die Maagd al een tijd niet heeft gezien. Fijn, maar hij of zij hoeft geen blijvende rol in je leven te spelen. Het kan ook genoeg zijn om samen herinneringen op te halen en dan met een goed gevoel weer afscheid te nemen.

Ram 21-3 t/m 20-4

Sommige activiteiten lijken stil te staan, maar dat ligt niet aan de inzet van de Ram. Sommige mensen zijn gewoon niet bereikbaar, en áls je ze eenmaal spreekt, willen ze iets anders. Geduld is een schone zaak, Ram. Daar blink je normaal gesproken niet in uit, maar dat lukt deze week wonderwel.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

De Boogschutter wil het één, maar haar partner wil iets anders. Tja, dan kan ze hem zijn zin geven, maar de kans is groot dat ze zich toch tekortgedaan voelt. Kijk of er een middenweg is. Probeer er geen anderen bij te betrekken, dat vertroebelt wat er tussen jullie beiden mogelijk is.

Stier 21-4 t/m 20-5

Wat dacht je ervan om er eens lekker tussenuit te gaan? Wat maakt het uit wat er op het to do-lijstje staat? De Stier heeft er meer aan om eens van de goede dingen van het leven te genieten. Dan kan je daarna helemaal opgeladen en uitgerust weer alles doen wat moet gebeuren.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Mogelijk is er een man in het leven van de Weegschaal die aandacht geeft en hulp biedt. Zoek daar niet meteen iets achter. Het kan iemand zijn die, zonder dat hij verliefd op je is, graag een handje helpt. Dat neemt niet weg dat je hem best een kop koffie (of borrel) kunt aanbieden.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Niet alles gaat zoals de Steenbok zou willen. Dat ligt niet aan haar, want ze is praktisch en doortastend genoeg. Nóg harder werken levert niet veel op. Praat met anderen om jullie samen op dezelfde lijn te krijgen. Of wacht rustig af totdat het tij lijkt te keren. Dat begint volgende week al.

Voorspellingen door Astroloog Renée Maas

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden