null Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Voor vrouwen met deze 4 sterrenbeelden wordt 2021 financieel een goed jaar

Kan jouw spaarrekening wel wat extra euro's gebruiken? Voor een aantal sterrenbeelden wordt 2021 een beter jaar op financieel gebied.

De sterren hebben invloed op verschillende aspecten in jouw dagelijks leven, zo ook je financiën. Benieuwd wat jou in 2021 te wachten staat? Voor vrouwen met de sterrenbeelden Kreeft, Leeuw, Weegschaal en Vissen wordt het in ieder geval een goed jaar voor de portemonnee.

Kreeft

2021 wordt voor de Kreeft een redelijk goed financieel jaar. Aan het begin van het jaar kan het nog een beetje tegenvallen doordat je nog te veel aan je verlangens toegeeft, maar van maart tot mei kun je profiteren van een voordeel vanuit de overheid. Dat zal ook in augustus in je voordeel zijn. Mei is een financieel vruchtbare maand voor de Kreeft. Deze maand zal er meer geld binnenkomen dan je gewend bent. De beste financiële maanden voor de Kreeft zijn in 2021 maart en september. In deze maanden lukt het de Kreeft om haar uitgaven op orde te krijgen en haar financiële situatie te verbeteren.

Leeuw

Volgend jaar wordt een goed jaar voor de portemonnee van de Leeuw. Er zullen hier en daar (onverwachte) kosten opduiken, maar met aandacht voor je financiën en inzet om je inkomsten te verhogen, zal dit een goed jaar worden. Vooral aan het begin van het jaar gaat het goed met de financiën van de Leeuw. De inkomsten zullen toenemen door promotie op het werk en het vinden van nieuwe inkomstenbronnen. Daardoor kun je meer uitgeven aan je gezin, maar ook meer sparen voor toekomstplannen.

Weegschaal

Is het al januari? De Weegschaal start het jaar meteen met een boost voor de financiën. Tussen januari en maart en in juni, juli en augustus ziet het er financieel goed uit voor de Weegschaal. Er komt meer geld binnen. Niet alleen omdat je daar veel voor doet, maar ook omdat je geluk zal hebben. Eventuele eerdere financiële problemen zullen opgelost worden. In september zal je wel wat onverwachte uitgaven moeten doen, dus blijf wel voorzichtig.

Vissen

Was dit jaar niet zo'n heel goed financieel jaar? In 2021 zal het de Vissen lukken om een vaste bron van inkomsten te vinden en de financiële situatie te verbeteren. Af en toe blijven er obstakels op jouw pad komen die jouw uitgaven verhogen, maar met een goed besparingsplan en overzicht zal dat niet voor (grote) problemen zorgen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Astrocamp.com. Beeld: iStock

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden