Wat vond het testpanel van de Window Vac?

Ramen lappen is voor weinig mensen het favoriete huishoudklusje. Het is veel werk, je bent er flink wat tijd aan kwijt als je het echt goed wil doen. Kan dat niet makkelijker en sneller? Jawel, beweren de makers van de Kärcher Window Vac. Het Libelle-testpanel nam de proef op de som.

Vooraf had maarliefst 95% van de deelneemsters de Window Vac nog nooit eerder gebruikt. De verwachtingen waren hooggespannen, maar konden die ook worden waargemaakt?

70% gebruikt het apparaat, 25% doet dat maandelijks. Wat vooral erg prettig gevonden wordt, is de snelheid van het werken met de Window Vac. 48% vindt dit het grootste voordeel. Daarnaast noemt 38% ook het feit dat er geen vuile waterdruppels achterblijven op de ramen. Een streeploos resultaat is voor 14% het belangrijkst.

Als het testpanel een cijfer moest geven, kiest 67% voor een 8 of hoger! De conclusie dat de Window Vac in de smaak valt mag dus wel getrokken worden. Daarnaast zou 80% het apparaat aanraden aan vrienden en familie.

Een greep uit de vele reacties

“Droge, streeploze ramen, zonder overal waterspetters op de grond. Ramen zemen wordt bijna leuk!”

“Snel even de ramen wassen, de tegels in de badkamer en toilet en het aanrecht. Zelfs de spiegels worden prachtig schoon.”

“Vooral voor mensen met pijn is de Window Vac een geweldige uitvinding.”

Nog even hoe het werkt…

Met dit apparaat maak je je ramen (of een ander glad oppervlak) in drie stappen schoon. Je bevochtigt ze met wat schoonmaakmiddel, je reinigt het vervolgens met de bijgevoegde speciale microvezeldoek en als laatst zuig je in één beweging het vuile water er vanaf met de Window Vac. De Kärcher Window Vac is draadloos en heeft een duurzame accu.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden