null Beeld

PREMIUM

Weekhoroscoop: Vissen, je kunt trots zijn op dat vleugje discipline

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week van 12 tot en met 18 september 2022.

Viola Robbemondt

HOROSCOOP: 12 tot en met 18 september 2022

Maagd 23-8 t/m 22-9

Vol zelfvertrouwen stapt de Maagd op een nieuw persoon af of experimenteert met ‘dates’ met de eigen partner. Openstaan voor de liefde schept mogelijkheden. Op sportief gebied mag je best iets meer gas geven. Met precisie vogel je een persoonlijk fitness- en dieetplan uit.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Een chaos van emoties maakt de Weegschaal onzeker. Wees niet bang voor alle gevoelens die zich aandienen, bekijk ze als het stromende water van een beekje en laat gaan. Aan motivatie ontbreekt het niet, maar doseren werkt beter. Bereid plannen dus zorgvuldig voor.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Kijk eens kritisch naar wat je allemaal binnenkrijgt. Zowel verkeerde voeding als te veel informatie kunnen neerslachtig maken. Het heeft een averechts effect om op zakelijk gebied iets voor andermans neus weg te kapen. Bundel liever de krachten met concullega’s.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Voor relaties geldt hetzelfde als voor planten: ze hebben zorg en aandacht nodig om te groeien. Wees dus lief voor jezelf, maar zet ook de ander in het zonnetje. Daarvoor zijn helemaal geen grote gebaren nodig, als ze maar uit je hart komen.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Ben je het vertrouwen verloren in die ene persoon? De scherpe randjes gaan eraf als je bedenkt dat iederéén fouten maakt. Wees tolerant als iemand dat niet wil toegeven. In de liefde worden eigen grenzen ontdekt. Als je een geliefde om hulp vraagt, komen jullie allebei verder.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Turbulentie in de liefde! Het is de vraag of je al die aandacht van anderen ook wilt teruggeven. Waarschijnlijk blijkt het gevoel van vrijheid momenteel belangrijker te zijn. Het is een goede week om solo een trip te maken of lekker alleen te zwijmelen op een duintop.

Vissen 19-2 t/m 20-3

De sympathieke en ongecompliceerde uitstraling van de Vissen resulteert in opgestoken duimen. Gevoelens voor een bekende kunnen oplaaien. Wees voorzichtig als het gaat om geheime wensen, die zouden nu zomaar kunnen uitkomen. Je kunt trots zijn op dat vleugje discipline.

Ram 21-3 t/m 20-4

Jaloezie op een ander laat zien waar je minder blij mee bent bij jezelf. Maar iemand nadoen is niet de oplossing. Je zou wat vaker je originele kant kunnen laten zien. Zijn er wensen die onmogelijk lijken? Ook kleine stapjes kunnen leiden tot groot succes.

Stier 21-4 t/m 20-5

Zeg wat je doet en doe wat je zegt, dat geeft duidelijkheid. Relatieperikelen zijn nu niet meer te omzeilen, maar moeilijke periodes laten zien hoe sterk de band is. Geef niet op! En houd in zaken het hoofd koel, want het gevoel spreekt nu wartaal.

Tweelingen 21-05 t/m 21-6

Podium en schijnwerpers trekken de Tweelingen. Schuif jezelf niet te ver naar de voorgrond, dan blijft het respect intact. Zweef je in de zevende liefdeshemel, zorg dan voor goede communicatie. Het altijd eens zijn is geen garantie voor langdurig succes in een relatie.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Teamwork en relaties zijn helemaal je ding momenteel, maar het is niet mogelijk om het iedereen altijd naar de zin te maken. De Kreeft moet zich niet onder druk laten zetten. Concentreer je op mensen met wie je je verwant voelt en geef mensen die je verwarren geen ruimte.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

In relaties stelt de Leeuw zijn hoge eisen bij: je partner is ook maar een mens. Zo kun je ook naar jezelf kijken en bedenken dat ‘fouten’ je charmant maken. Het loont om iets aardigs te doen voor een ander. Liefde vermenigvuldigt zich namelijk als je het deelt.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden