null Beeld

Win een exemplaar van Sophia Loren’s autobiografie

Op 20 september viert Sophia Loren haar tachtigste verjaardag. Op 18 september verschijnt haar autobiografie!

Redactie Libelle.nl

Op 20 september wordt de koningin van het witte doek, Sophia Loren, tachtig jaar. Bij uitgeverij Luitingh – Sijthoff verschijnt dan haar autobiografie Ieri, oggi, domani. Mijn leven.

Sophia Loren vindt bij toeval een doos met oude schatten terug: de tekening die ze als meisje maakte van Carlo Ponti, haar aantekeningen over Giorgio Armani, een gesigneerde foto, en nog veel meer. Aan de hand daarvan vertelt ze op een heel persoonlijke manier over haar leven, met anekdotes en geheimen. Zo komt langzaam maar zeker het authentieke beeld naar voren van een bijzondere vrouw en een groots actrice, die onuitwisbaar haar stempel drukte op een heel tijdperk.

Tegenwoordig geldt Loren als een van de grootste iconen van de filmgeschiedenis. Ze kreeg een Oscar voor beste actrice in de film La Ciociara en werkte met grootheden als Vittorio De Sica, Marcello Mastroianni, Cary Grant, John Wayne en vele anderen.

De autobiografie bevat naast haar memoires uniek materiaal: veel foto’s, een liefdesbrief van Cary Grant en een onbekend interview door Alberto Moravia.

Winnen?

Op 20 september viert Sophia Loren haar tachtigste verjaardag en om dat te vieren geven we vijf exemplaren van haar autobiografie weg! Vul het winformulier in om kans te maken!

<img />

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden