null Beeld

Win ‘Het geheime dagboek van Hendrik Groen’

Redactie Libelle.nl

Sluit Hendrik Groen in je hart

Hendrik Groen mag dan oud zijn, hij is nog lang niet dood en niet van plan zich eronder te laten krijgen. Toegegeven: zijn dagelijkse wandelingen worden steeds korter omdat de benen niet meer willen en hij moet regelmatig naar de huisarts. Technisch gesproken is hij bejaard. Maar waarom zou het leven dan alleen nog maar moeten bestaan uit koffiedrinken achter de geraniums en wachten op het einde?

In korte, ogenschijnlijk luchtige, maar vooral openhartige dagboekfragmenten laat Hendrik Groen je een jaar lang meeleven met alle ups en downs van het leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Op de laatste dag van het jaar zal het nog moeilijk zijn om afscheid nemen van dit charmante personage...

‘Soms zeer komisch, dan weer ontroerend en een enkele keer hartverscheurend.’ Boekhandel Jaspers

'Ik hoop dat ik zo oud mag worden. Stram van leden, fit van geest. Hilarisch en prettig relativerend die Hendrik Groen.’ Peter Diepersloot, boekhandel Vingerling

Winnen?

Libelle geeft, in samenwerking met uitgeverij Meulenhoff, 15 exemplaren van 'Pogingen iets van het leven te maken' van Hendrik Groen weg! Vul het winformulier in om kans te maken.

<img />

Heb je geen facebook account? Vul dan het winformulier hier in

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden