‘Wonen op vakantie’ van Esther Verhoef

redactie

Een etalage

Het begint met een vluchtige blik in de etalage van een Franse makelaar tijdens een heerlijke vakantie. En als je dan weer thuis bent wil het beeld van dat prachtige middeleeuwse huis aan dat idyllische riviertje maar niet van je netvlies verdwijnen.

Dromen tot daden

Je betrapt jezelf erop dat je in je hoofd rekensommen zit te maken en probeert te bedenken wat belangrijker is: een zwembad in de tuin of een gerenommeerde internationale school in de buurt voor de kinderen? Hoe vergaat het mensen die hun dromen in daden weten om te zetten? Schrijfster Esther Verhoef

Esther Verhoef (1968) schrijft in Wonen op vakantie op een vermakelijke manier over het leven van haar gezin in Frankrijk. Ze behoort tot de top van de Nederlandse thrillerschrijvers. In ‘een vorig leven’ was Esther gerespecteerd dierenfotografe en runde ze een beeldbank met uitgevers, reclamebureaus en dierenrechtenorganisaties als klant.

Voorgelezen

Het boek wordt voorgelezen door Yvonne van den Hurk, die een bekende actrice is. Ze was onder meer te zien in de televisieprogramma’s Het Klokhuis, Pleidooi en Unit 13. Ze treedt ook op in het theater.


Wonen op vakantie – Esther Verhoef, uitgeverij Rubinstein.

ISBN: 9789047607014. Prijs: € 12,95

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden