Workshops herfst- en kerstdecoreren

Toon is bij De Tuinen van Appeltern verantwoordelijk voor alle versieringen in tuinen en gebouwen. Per seizoen gebruikt hij daarbij andere ingrediënten zoals bloembollen, afvalhout, gedroogd blad, fruit, tulpen, snijbloemen, rozen, stro en mos. Alles wat Moeder Aarde voortbrengt komt in aanmerking.

Workshops

De oogst uit eigen tuin wordt door Toon op verschillende manieren verwerkt in eigentijdse en natuurlijke werkstukken. Het is fantastisch om te zien met welke beperkte materialen hij in staat is een terrastafel, tuinmuur of compleet plein, een bloemrijk uiterlijk te geven. Voor iedereen die het ook zelf wil uitproberen, geeft Toon inspirerende seizoenworkshops.

Najaarsdecoreren

Het najaar is bij uitstek geschikt om leuke decoraties te maken omdat juist dan heel veel kleurrijke en natuurlijke materialen uit eigen tuin voorradig zijn. De workshop vindt plaats op 21 november (keuze uit een ochtend- of middagprogramma). Voor meer informatie en kosten kunt u terecht op de website van De Tuinen van Appeltern.

Kerstdecoreren

Het kerstdecoreren van De Tuinen van Appeltern is inmiddels bekend in binnen- en buitenland. Niet de geijkte kerstproducten, maar eigentijdse, niet alledaagse ingrediënten staan tot uw beschikking. Er zullen enkele voorbeelden staan wat u zoal kunt maken met de materialen die aanwezig zijn, zoals verschillende groensoorten (dennen- en coniferengroen), bemoste takken, appel- en perentakken, mos, afvalhout, rode cornustakken, bloembollen en vetplanten. Alleen op 20 december zijn er nog plekjes vrij voor deze workshop. Kijk voor meer informatie, tijden en prijzen op de website van de Tuinen van Appeltern.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden