null Beeld

Zó belangrijk is een goed hoofdkussen voor je nachtrust

Heb jij elke nacht weer moeite met doorslapen en weet je niet hoe dit komt? De kans is groot dat je het belang van een goed kussen onderschat. Kussens zijn vaak te groot, te dik, te dun of te zwaar. Je zakt erin weg of ze fixeren juist je hoofd waardoor je ongewenst wakker wordt.

Erandi Godinez

Libelle samen met Pritcher Pillows

Drie voorwaarden

Wil jij voortaan elke nacht goed doorslapen? Dan is het belangrijk om een goed hoofdkussen aan te schaffen. Een goed kussen kost iets meer, maar het is de investering zeker waard. Je krijgt er immers een goede nachtrust voor terug! Bij het aanschaffen van een kussen is het belangrijk om op de volgende punten te letten:

  1. Een stabiele hoogte: zo hoef je niet wakker te worden om het kussen op te schudden/kneden.
  2. Een makkelijk te verplaatsen kussen: tijdens het slapen verandert je slaaphouding. Een zwaar, log kussen houdt je wakker.
  3. Individueel comfort: een zelf te bepalen zachtheid + duo side in het kussen zelf. Op die manier kan er aan elk gewenst slaapcomfort worden voldaan.

Het ideale doorslaapkussen

Een Pritcher Pillow voldoet aan al deze voorwaarden en is dan ook hét ideale doorslaapkussen. Pritcher Pillows is een nieuw kussen waarvan elk onderdeel ontworpen is om beter te slapen. Zo is het formaat van een Pritcher Pillow 35% kleiner dan dat van een gemiddeld kussen. Hierdoor kun je het kussen makkelijk verplaatsen tijdens je slaap en hoef je niet wakker te worden. Daarnaast sluit het kussen aan bij je hoofd en schouders, waardoor je spieren worden ontlast. De vulling van het kussen is afgestemd op een ideale hoogte die stabiel blijft. Ook kun je met de slimme vulsleeve je eigen comfortniveau bepalen.

Wil jij graag de Pritcher Pillow zelf uitproberen? Je kunt nu 7 nachten doorslapen. Ga naar www.pritcherpillows.com en gebruik de couponcode ‘libelle’ voor gratis verzending.

Bekijk hier de film over de Pritcher Pillow of lees meer over het kussen op www.pritcherpillows.com

null Beeld

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden