null Beeld

Zoek en win kaarten voor de Libelle Zomerweek!

Libelle Admin

Met het Paasweekend op komst hebben we dit jaar een speciale puzzelactie op Libelle.nl. Hierbij vallen ook nog eens heel leuke prijzen te winnen: namelijk kaartjes voor de Libelle Zomerweek! Dit jaar is het thema van de Libelle Zomerweek ‘Brasil… lalalalalalalala!’. Schud naast de heupen ook de polsen alvast los en zoek de Libelle Zomerweek-paaseieren.

Hoe werkt het?

In diverse artikelen op Libelle.nl zijn Libelle Zomerweek-paaseieren verstopt, in totaal gaat het om tien paaseieren. Aan jou de taak om alle plaatjes te vinden! Stuur de titels van de artikelen waar de paaseieren in staan op om kans te maken op Libelle Zomerweek-kaarten.

Het eerste Libelle Zomerweek-paasei krijg je van ons cadeau! Zie hieronder:

Je kunt ook meedoen als je niet alle tien de paaseieren gevonden hebt. Want onder alle deelnemers verloten we sowieso enkele losse kaarten. Maar de meeste prijzen worden verdeeld onder alle goede inzendingen. Dit kun je winnen:

1x hoofdprijs

Libelle Zomerweek arrangement – dit arrangement bestaat uit maarliefst 4 vrijkaartjes plus bonnen voor een gratis kopje koffie of thee!

3x kaartjespakket

Een set van 2 Libelle Zomerweek kaarten, zodat je samen met een vriendin, je moeder of je zus een gezellig dagje uit kunt beleven!

5x losse kaartjes

Onder alle deelnemers worden vijf losse Libelle Zomerweek tickets verdeeld.

Oplossing insturen

Heb je de plaatjes gevonden? Vul dan je oplossing in via het speciale winformulier. Ook als je niet alle Libelle Zomerweek-paaseieren gevonden hebt kun je meedoen! Vul in het oplossingsveld de titels in van de artikelen waar je de paaseieren gevonden hebt.

Meedoen kan tot en met dinsdag 2 april.

Waar vind ik de Libelle Zomerweek-paaseieren?

De paaseieren zijn verstopt in artikelen op Libelle.nl. De paaseieren staan met name in artikelen die iets te maken hebben met de thema’s Pasen of Libelle Zomerweek. Je vindt de paaseieren in de nieuwere artikelen op onze site, je hoeft dus niet het hele archief door te spitten.

Houd komende week ook onze nieuwsbrief, Facebook-pagina en Twitter-pagina in de gaten, want daar kunnen enkele hints verschijnen om je te helpen!

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden