Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Dagboek van Koen 15: “Terwijl ik uit bed stap is mijn opwinding alweer zichtbaar”

Premium

Dagboek van Koen 15: “Terwijl ik uit bed stap is mijn opwinding alweer zichtbaar”

Koen heeft nu toch afgesproken met Loretta, de verzorgster van Babs.

Ik kan met zekerheid zeggen dat in in al die jaren dat ik seksueel actief ben – en dat zijn er heel wat – nog nooit zulke intense seks heb gehad. Loretta is overdag bejaardenverzorgster, maar ’s nachts een seksgodin. Ik lig nagenietend in haar slaapkamer die ze in donkere tinten heeft geschilderd en waar zacht kaarslicht de zinnelijke afbeelding aan de muur naast haar bed verlicht. De levensgrote foto is vanonder genomen en laat een naakte Loretta zien, op haar rug, die over haar schouder omkijkt. Vooral haar stevige ronde billen komen er prachtig op uit.

Aanval

Natuurlijk had ik gehoopt dat deze afspraak zou eindigen in een vrijpartij – ik was er al dagen over aan het fantaseren – maar toch had ik niet verwacht dat het al meteen zou gebeuren. Ze had voor me gekookt, pasta vongole, met een frisse salade. Ik maakte de opmerking dat ik roti of kouseband had verwacht, waarop haar gezichtsuitdrukking op slag veranderde: of ik echt zo’n type was dat donkere vrouwen alleen maar associeerde met clichés. Verrast door haar aanval had ik gestameld dat het niet mijn bedoeling was geweest om haar te beledigen. Daarop begon ze keihard te lachen. “Ik heb je tuk!” zei ze nahikkend.

Mond vol tanden

Ik zat er met mijn mond vol tanden bij. Niet wetende of ik mee moest lachen, of dat me dat opnieuw op een uitbrander zou komen staan. Vervolgens liep ze naar me toe en kroop bij me op schoot. “Zullen we eens onderzoeken of al die andere cliché’s waar zijn?” Vroeg ze, waarna ze met haar tong mijn oor likte… De rest is geschiedenis.

Ze komt uit de badkamer gelopen met slechts een handdoekje om haar middel, waardoor haar grote ontblote borsten me recht aankijken. “Badkamer is vrij… of ben ik niet in beeld?”

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen

Meer van Dagboek van Koen

Alles van Dagboek van Koen