Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Columnist Hans: “Er kán een moment komen dat uw arts vraagt om een foto van uw voetzolen”

Premium

Columnist Hans: “Er kán een moment komen dat uw arts vraagt om een foto van uw voetzolen”

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen van zijn leven. Deze week heeft hij moeite met het fotograferen van zijn voeten.

Mijn moeder zei vaak: “Het is me allemaal wat.” Dat had ze weer van haar moeder. Het is een zinnetje dat je op elke situatie kunt toepassen. Zo ook op de situatie waarin ik me sinds kort bevind, ja, het is me allemaal wat. Wat voorafging: ik viel van mijn paard. Een stuk van mijn schedel werd gehecht en ik had ontzettend veel rugpijn, ik kon amper nog lopen. Maar halleluja, na een week of vijf waren schedel en rug weer als vanouds!

Nog geen week later gingen vooral tijdens het lopen mijn voetzolen pijn doen. Eerst een beetje, toen steeds erger en erger.Ik belde de huisarts, die verzocht mij foto’s te maken van mijn voetzolen. “Komt voor elkaar!” zei ik optimistisch. Ik ging aan het werk en bekeek de eerste foto’s: geen voetzool te zien, wel stonden mijn boekenkasten er scherp op. Ik probeerde het nog eens: met wat fantasie was er nu een soort voetzool te zien. Mocht u zich echt vervelen, dan heb ik een tip: probeer uw voetzolen eens te fotograferen.

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen