Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Columnist Jerry Goossens: “Thuis op de bank wisten we het zeker: deze was raak!”

Premium

Columnist Jerry Goossens: “Thuis op de bank wisten we het zeker: deze was raak!”

Jerry Goossens is schrijver en columnist. 3 keer per week deelt hij zijn kijkervaringen op Libelle.nl. Deze week schrijft hij over First dates.

Marco Borsato heeft een affaire gehad met piano-babe Iris Hond. Ik schrijf dit met enige schroom en op gezag van het vakblad Privé, dat de primeur deze week naar buiten bracht. Het ‘nieuws’ werd op Instagram min of meer bevestigd door de maestro zelf. Dus dan moeten we maar aannemen dat het klopt.

Het is een flinke kras op Borsato’s imago van onkreukbare familieman. Maar wat het allemaal nog pikanter maakt, is dat Iris Hond de hoofdpersoon is van een realityprogramma waarin zij, onder begeleiding van heuse psycholoog, antwoord hoopt te vinden op de vraag waarom het haar niet lukt een serieuze, langetermijnrelatie aan te gaan. In Iris en de 12 dates sneed ze in het voorbijgaan al kortdurende affaires met oudere mannen aan. En daar hebben we nu met terugwerkende kracht een wat beter beeld van. Tegelijkertijd laat het zien dat de romantiek – de beroemde ‘klik’ – een eigen willetje heeft. Al helpt het in dit geval natuurlijk dat beide gelegenheidsgeliefden beroemd, muzikaal en niet onknap zijn. 

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen