Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Roos Schlikker: “Miró wees naar mijn kruis, riep ‘Mam! Je piemel is kapot!’ en kreeg de slappe lach”

Premium

Roos Schlikker: “Miró wees naar mijn kruis, riep ‘Mam! Je piemel is kapot!’ en kreeg de slappe lach”

Roos Schlikker (45) heeft 2 jonge kinderen, een man, een vader op leeftijd, een baan, vriendinnen en o ja, ook zichzelf om voor te zorgen. In haar wekelijkse column vertelt ze over haar leven.

Er was hier thuis een tijd waarin het iedere keer voor commotie zorgde als ik uit de douche kwam. In eerste instantie was dat pure schok, zozeer zelfs dat Miró ooit naar mijn kruis wees en riep: “Mam! Je piemel is kapot!” Een tijdje later kregen de jongens voortdurend de slappe lach als ze me naakt zagen. Even vond ik dat zelf ook komisch, maar op een gegeven moment ging de lol ervan af. Het is niet leuk om uitgelachen te worden en al helemaal niet als dat puur is vanwege je vrouwenlijf.

Eindeloos probeerde ik ze dat uit te leggen. “Jongens, iedereen heeft een blootje. Dat van mij ziet er alleen anders uit dan dat van jullie!” Het hielp weinig. Ook mijn verhandelingen over het nut van borsten (“Daar kunnen baby’s uit drinken. Nee, dat is niet iew, dat is bijzonder! Ze zijn ook lekker zacht, zodat je er tegenaan kunt liggen, leuk he?”) kwamen niet erg aan.

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen