Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Roos Schlikker: “Ik drukte bijna op ‘send’ toen ik in de weerspiegeling mijn blote lichaam zag”

Premium

Roos Schlikker: “Ik drukte bijna op ‘send’ toen ik in de weerspiegeling mijn blote lichaam zag”

Roos Schlikker (44) heeft 2 jonge kinderen, een man, een vader op leeftijd, een baan, vriendinnen en o ja, ook zichzelf om voor te zorgen. In haar wekelijkse column vertelt ze over haar leven.

We kijken er thuis niet meer van op. Dat krijg je ervan als je al jarenlang het huis deelt met een kruising tussen Spiderman, Superman, Ninja Turtles, een cowboy inclusief hoed, een volkszanger inclusief enorme gouden ketting en een leeuw inclusief meterslange staart. Op sommige dagen wonen ze allemáál bij ons, allemaal tegelijk samengebald in een klein jongetje. Het mag duidelijk zijn: Róman is dol op verkleden.

De eerste jaren op school weigerde hij in gewone kleren te komen. De ene dag was hij een draak, de andere een clown en een derde een zeerover, maar dan wel eentje met een enorme muts van Bert en Ernie op zijn hoofd. Ook heeft hij wekenlang het huis niet verlaten zonder duikbril op. Best handig, je weet het maar nooit of er nog eens een enorme bak water over je heen wordt geplensd natuurlijk.

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen