Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Roos Schlikker: “Rimpelloos hoeft niet, maar een tikje smokkelen mag best”

Premium

Roos Schlikker: “Rimpelloos hoeft niet, maar een tikje smokkelen mag best”

Roos Schlikker (45) heeft twee zonen, een man, een vader op leeftijd en veel vriendinnen. O ja… en zichzelf om voor te zorgen.

“O, ja hoor”, knikt een vriendin geestdriftig als ik ernaar vraag. “Ik laat soms botox spuiten. Het maakt me wat frisser.” Dan vertroebelt haar blik: “Wil je alsjeblieft niets tegen mijn man zeggen? Die vindt botox belachelijk.” Verbaasd trek ik mijn wenkbrauwen op. Ik ken deze dame als iemand die doet waar ze zin in heeft. Waarom dan stiekem iets aan je gezicht laten versleutelen? Maar als ik even nadenk, snap ik haar wel. Heb ik zelf niet onlangs een pittige peeling gehad? Mijn nek was drie dagen rood.

“Heb je uitslag?” vroeg François. “Neuh”, murmelde ik. Ik vertelde hem niet dat de schoonheidsspecialiste welbewust een bijtend goedje over mijn gezicht had gesmeerd dat vuiligheden uit mijn huid wegvrat. Waarom niet? Ik ben 45 jaar, enig extra onderhoud kan geen kwaad. Misschien zei ik niets omdat François het malligheid noemt. Hij vindt me mooi zoals ik ben. Maar hij weet niet hoeveel haarverf en maskertjes ik ertegenaan smijt om zo te zijn als ik ben.

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen