Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Roos Schlikkers: “Wie lacht zijn tv-baas nou uit?”

Premium

Roos Schlikkers: “Wie lacht zijn tv-baas nou uit?”

Roos Schlikker (45) heeft twee zonen, een man, een vader op leeftijd en veel vriendinnen. O ja… en zichzelf om voor te zorgen.

“Ik had jouw reactie moeten opnemen”, zegt de hoofdredacteur grinnikend als hij me ziet. “Je deed zo raar.” Dat was ook zo. De afgelopen maanden mocht ik soms als daggast optreden in de 5 uur show als de sidekick van de presentatrice die zich gezellig in de gesprekken mengde. Maar nu belde de hoofdredacteur met een wonderlijk verzoek: wilde ik niet zelf gaan presenteren?

Ik had natuurlijk moeten antwoorden dat ik dit een heel grote eer vond. In plaats daarvan begon ik keihard te lachen waarna ik hikkend uitriep: “Man, je bent niet goed!” Het was de merkwaardigste reactie die hij ooit kreeg op een tv-aanbod. Een beetje beschamend is dat misschien wel. Wie lacht zijn tv-baas nou uit?

Maar ik zou exact hetzelfde hebben gereageerd als de directie van GVB me had gevraagd of ik voortaan de chauffeur van buslijn 13 wilde zijn. “Haha, wat raar, dat heb ik nog nooit gedaan, hahaha!” Dat zou niemand gek hebben gevonden.

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen