Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Sylvia Witteman: “Het stinkt thuis zo erg dat we met de balkondeuren open eten”

Premium

Sylvia Witteman: “Het stinkt thuis zo erg dat we met de balkondeuren open eten”

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week kleunde ze flink mis met wasverzachter.

Mutsigheid kent geen tijd, maar het wordt wél erger als je ouder wordt. Ik had niet durven vermoeden dat ik me ooit zou bekommeren om de geur van wasmiddel, maar nu, op mijn 55e, is het toch echt zover. Een goede neus heb ik altijd gehad, trouwens. Mensen op straat kan ik vaak op afstand al ruiken, wat soms best jammer is. In het geval van een aangekoekte zwerver bijvoorbeeld. Maar soms ruiken mensen ook heel lekker. De meeste parfums vind ik te sterk, maar als iemand naar schone was ruikt, snuif ik nog eens extra. Ik houd van die geur. Ik heb weleens, en ik weet dat ik me nu op een hellend vlak begeef, op straat aan een wildvreemde gevraagd welke wasverzachter ze gebruikt. In de supermarkt draai ik van elk nieuw merk een fles open om aan te ruiken.

Ik dacht dat ik alles al kende toen van de week vriendin B. langskwam, die een heerlijke geur verspreidde. Hebberig vroeg ik om welke wasverzachter het ging.

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen