Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Sylvia had zich nooit gerealiseerd dat er iets verkeerds was aan haar stem

Premium

Sylvia had zich nooit gerealiseerd dat er iets verkeerds was aan haar stem

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (21), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Sylvia twijfelt, is haar stem echt zo vervelend als gezegd wordt?

Kun je aan iemands stem horen wat voor een type mens hij of zij is? Bijna een kwart eeuw geleden was ik behoorlijk verliefd op een radiopresentator. Op zijn stem, let wel. Een heerlijke, warme stem. Ik zag helemaal voor me wat voor man daarbij hoorde: lang, donker, hoekige kaaklijn… Omdat het lot nogal eens rare sprongen maakt, kwam ik in Moskou te wonen.

Daar was indertijd zó veel aan de hand dat de Nederlandse media blij waren met iedereen die zich journalist durfde te noemen, hoe amateuristisch ook. Voordat ik het wist had ik een baantje als verslaggeefster te pakken, stomtoevallig precies voor het radioprogramma van de presentator met de warme stem. Hij interviewde mij telefonisch op de radio vanuit Hilversum, bijvoorbeeld over de stand van zaken in het Russische parlement, of de oorlog in Kabardië-Balkarië (ik verzin dit niet).

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen