Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Sylvia Witteman: “Waarom behandel ik mijn wasgoed alsof ik in een sloppenwijk woon?”

Premium

Sylvia Witteman: “Waarom behandel ik mijn wasgoed alsof ik in een sloppenwijk woon?”

Sylvia Witteman (55) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over de perikelen die de was met zich meebrengt.

Ik weet nu zeker dat ik een ouwe trut aan het worden ben. Dat zit zo: in het trapgat op zolder hing een droogrekje. Het hing er al toen we dit huis kochten. Tóen was het al heel oud. Maar ja, een droogrek is een droogrek, nietwaar? Er zaten een stuk of vijftien knijpers aan ook. Meer dan genoeg, want de meeste was ging toch in de droger.

Jaren gingen voorbij. De knijpers vielen een voor een uit elkaar en/of raakten weg. Helemaal niet erg, je kunt was ook ophangen zonder knijpers. Het droogrek werd hier en daar roestig. Daar kon je geen lichte was meer aan ophangen, want de roest gaf vlekken. Ook niet erg, er bleven nog een paar stukjes rek zonder roest over, en de rest van de was kon zo over de balustrade. Daarvan ging trouwens wel de verf na een tijdje afbladderen, door die natte was. Geeft niet, je kunt was ook over een openstaande deur drogen. Gaat een beetje langzaam, maar ach…

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen