Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Stephan, Ton en Thijs verloren allemaal een dierbare aan gynaecologische kanker

Premium

Stephan, Ton en Thijs verloren allemaal een dierbare aan gynaecologische kanker

Als de ziekte wordt ontdekt, is het vaak al te laat. Niet voor niets noemen we gynaecologische kanker ook wel de ‘silent lady killer’. Elk jaar overlijden er in Nederland 1500 vrouwen aan. Stephan, Ton en Thijs verloren alle 3 een dierbare aan gynacologische kanker. 

Stephan

“Met de kinderen doe ik leuke dingen, maar zelf blijf ik zoekende”

Stephan Punt (32) is vader van Jayden-Jacky (9) en Veli-Vince (6). Zijn vrouw Ellemieke stierf op 27-jarige leeftijd aan eierstokkanker. “Ik pleit er echt voor dat vrouwen beter én jonger worden onderzocht.”

“Ellemieke en ik waren voor ons gevoel net aan het leven begonnen. Met 2 opgroeiende kinderen, allebei een goede baan, een fijn koophuis en 2 auto’s voor de deur. Het was lang leve de lol: wat kon ons nou gebeuren? Er klonken dan ook geen alarmbellen toen Ellemieke op een vrijdagavond op de bank opeens een bal in haar buik voelde. Ook nadat we hoorden dat er een cyste ter grootte van een tennisbal op haar eierstokken zat, spookten de ernstigste horrorscenario’s niet door ons hoofd. Ellemieke was nog zo jong, had net 2 goede zwangerschappen achter de rug…

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen