Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

6 vrouwen vertellen over hun drama-vakantie: “Ik prikte met een speld in mijn huid. Er bleek een halve made aan te zitten!”

Premium

6 vrouwen vertellen over hun drama-vakantie: “Ik prikte met een speld in mijn huid. Er bleek een halve made aan te zitten!”

Overstromingen. Berovingen. Parasieten en ziektes. Heimwee en ruzies. Wat doen we onszelf toch allemaal aan als we op vakantie gaan? Voor deze 6 vrouwen eindigde de vakantie in een regelrechte ramp.

Steffie van der Kolk (23) was in de zomer van 2014 in Gambia. Eenmaal thuis bleek ze een parasiet bij zich te dragen.
“Buiktyfus, cholera, difterie, malaria, tetanus, polio, gele koorts, hepatitis A en B. Noem het op en mijn vriend en ik waren ertegen ingeënt toen we vorig jaar twee weken op vakantie gingen naar Gambia. Een spannende bestemming vanwege alle ziektes die je er kunt oplopen. Wij waanden ons veilig met de inentingen. En we zorgden dat we vies water meden. Sowieso konden we amper rustig op het strand liggen, want alle Gambianen wilden onze toergids / taxichauffeur / beste vriend zijn. Eén keer vonden we een stukje afgelegen strand. Het was er niet zo schoon, maar we werden niet lastiggevallen. 

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen