Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

Premium

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maan stond toen we ter wereld kwamen. Waar het zonneteken ongeveer een maand lang in hetzelfde dierenriemteken staat, verandert het maanteken ongeveer elke tweeënhalve dag van teken. Het is daarom belangrijk om te weten wat de precieze geboorte-datum, -plaats en -tijd zijn. Is de exacte geboortetijd niet bekend, ga dan uit van middernacht, dus 00.00 uur. Vul deze gegevens in op CatharinaWeb voor uw persoonlijke maanteken.

Waarom de maan zo bijzonder is

De maan staat voor sensitiviteit, connectie en compassie en vertelt wat we nodig hebben om ons thuis en veilig te voelen in relaties en de wereld om ons heen. Ook staat de maan symbool voor het moederlijke en geeft hij aan hoe we omgaan met emoties. Elk maanteken heeft een lichte en een donkere kant. De lichte kant staat voor gevoelens die we makkelijk laten zien. De donkere kant vertegenwoordigt angsten, obsessies en verlangens die ons kunnen overvallen en we misschien liever wegdrukken of ontkennen. 

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen