Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Deze 3 vrouwen hebben een wonder meegemaakt

Premium

Deze 3 vrouwen hebben een wonder meegemaakt

Sluit je ogen, doe een wens. Heel soms komen ze uit, zoals bij Sandra, Gilla en Evelien. Deze 3 vrouwen hebben een bijzondere gebeurtenis meegemaakt waar wel een wonder nodig voor moet zijn geweest…

Sandra (47) heeft een vriend en een zoon. Ze overleefde een ernstig auto-ongeluk.
“Elke dag opnieuw bedank ik mijn beschermengel. Ik weet dat ik ongelofelijk veel geluk heb dat ik mijn verhaal nog kan vertellen, want op de plek waar ik mijn ongeluk kreeg, overleden 3 weken later 2 jongeren. Ik had die nacht tot laat gewerkt. Ik had al een fulltime baan, maar hielp mijn tante in het weekend ook nog in haar café. Het was een combinatie van plezier en noodzaak: ik voed mijn zoon in mijn eentje op en hij zou bijna gaan studeren, dus daar spaarde ik voor. De meeste mensen in het café waren ook gewoon vrienden geworden, dus het was ook gezellig.

Het was nog maar 10 minuten rijden naar mijn huis. Ik moet heel even zijn ingedommeld. Het eerste wat ik me weer herinner is dat ik door de lucht vloog, mijn auto ging over de kop. In de paar seconden die volgden dacht ik vooral aan mijn zoon, hoe moest het nou verder met hem? In een reflex hield ik mijn stuur zo stevig mogelijk vast om me ergens tegen af te kunnen zetten.

Een seconde later lag mijn auto op zijn kop in het water. Er was een auto gestopt, een man kwam roepend aangelopen. Achteraf bleek dat hij wel 5 minuten heeft staan roepen tegen mij, maar het drong niet door. Het was alsof alles om me heen nog altijd in slow motion verder ging, alsof zelfs geluid gedempt binnen kwam. Eindelijk hoorde ik hem: ‘Gaat het? Gaat het?’ bleef hij maar vragen. Versuft probeerde ik te voelen of ik oké was. ‘Ik denk het wel’, moet ik hebben gezegd, maar eigenlijk herinner ik het me niet. Ik ben met zijn hulp uit de auto geklauterd, toen kwam de ambulance eraan. Ik wilde geen check up, maar het moest. Soms ben je blijkbaar in shock, waardoor je pijn niet voelt, en hij kon zich bij het zien van het wrak niet voorstellen dat ik niets had.

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen